Naslovnica Najave Najave za ponedjeljak, 23. prosinca

Najave za ponedjeljak, 23. prosinca

SMŽ – U ponedjeljak, 23. prosinca, na području Policijske uprave sisačko-moslavačke provodit će se pojačani 24-satni nadzor nepropisne uporabe mobitela.

SISAK – U ponedjeljak, 23. prosinca, s početkom u 11 sati u gradskoj vijećnici će se održati svečana dodjela ugovora o stipendiranju studenata za akademsku godinu 2019./2020. Ugovore će uručiti gradonačelnica Kristina Ikić Baniček.

KUTINA – U ponedjeljak 23.12.2019. godine u 10,00 sati članovi kutinskog Odreda izviđača Betlehem donijeti će Betlehemsko svjetlo u Gradsku vijećnicu Grada Kutine gdje će ih dočekati gradsko poglavarstvo.

LEKENIK – Uručenje donacije SOS Dječjem selu Hrvatska će se održati u ponedjeljak, 23. prosinca, s početkom u 11 sati u SOS Dječjem selu Lekenik na adresi ulica Hermanna Gmeinera 1, Lekenik. SOS Dječjem selu će donaciju od 150.000 kuna uručiti g. Damir Butković, direktor Rafinerije nafte Sisak, a donaciju će primiti g. Mario Čović, direktor SOS Dječjeg sela Lekenik.

GLINA – Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić će u ponedjeljak, 23. prosinca 2019. godine, u prigodi dolazećih božićnih i novogodišnjih blagdana posjetiti nekoliko obitelji, kojima će prigodnim poklonima uljepšati blagdane. Obilazak počinje u 8 sati i 30 minuta u Glini, kod obitelji Pršlja (Ulica kraljaTomislava 4).

Komentirajte