Naslovnica Najave Najave za utorak, 17. prosinca

Najave za utorak, 17. prosinca

SISAK – Tradicionalni božićni ručak i susret sisačkog biskupa Vlade Košića s korisnicima Caritasa i pučke kuhinje održat će se u utorak, 17. prosinca u 12 sati u prostorima Caritasove pučke kuhinje Sisku.

TOPUSKO – Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić će u utorak, 17. prosinca 2019. godine, s početkom u 10 sati u prostoru Lječilišta Topusko nazočiti sjednici Upravnog odbora županijskih uprava za ceste. Nakon sjednice Upravnogodbora bit će u istom prostoru održana i redovita godišnja sjednica Skupštine Udrugežupanijskih uprava za ceste.

POPOVAČA – Zamjenik sisačko-moslavačkog župana Roman Rosavec će u utorak, 17. prosinca 2019. godine, s početkom u 10 sati i 30 minuta u Popovači, u prostoru Bolnice, nazočiti svečanosti kojom će biti obilježeno 85 godina postojanja Neuropsihijatrijske bolnice „Dr. Ivan Barbot“.

GLINA – Sisački biskup Vlado Košić predvodit će u utorak, 17. prosinca u 15 sati u Kaznionici u Glini misno slavlje za službenike i zatvorenike.

SISAK – Predstavljanje knjige Nine Raspudića „Kratki espresso“ održat će u utorak, 17. prosinca u 19.30 sati u Dvorani sv. Ivana Pavla II. u sisačkom Velikom Kaptolu.

SISAK – Predizborni skup predsjedničkog kandidata Zorana Milanovića će se održati u utorak, 17. prosinca, 2019. godine u 17:00 sati, u Gradskom muzeju Sisak, Ulica kralja Tomislava 10.

Komentirajte