Naslovnica Vijesti Sisak Promocija knjige i udruge Nismo same

Promocija knjige i udruge Nismo same

Promocija knjige i udruge Nismo same će se održati u ponedjeljak, 16.prosinca 2019.godine u 18 sati u Foto galeriji Siscia obscura.

Nakon što joj je dijagnosticiran rak dojke Karlovčanka Ivana Kalogjera osnovala je Udrugu i pokrenula portal Nismo same za informiranje i podršku ženama koje su se liječile ili se još liječe od raka.

Na portalu je do sada objavljeno oko 160 intimnih ispovijesti žena o njihovoj borbi s malignom bolešću, ali i njihovih partnera i prijatelja. Dio priča ukoričen je u knjigu objavljenu ovih dana u izdanju nakladnika Profil.

Osim udruge i portala Ivana Kalogjera pokrenula je i projekt „Nisi sama – ideš s nama!“ kojemu je cilj pokrivanje troškova odlaska na terapiju žena oboljelih od malignih bolesti. Upravo je u tijeku šesta po redu humanitarna akcija za čije je novo ruho zaslužan svjetski proslavljeni dizajner Juraj Zigman.

Dopredsjednica udruge Goranka Perc svoj najveći životni pothvat posvetila je svim ženama oboljelima od raka: prošle godine ispunila je svoj san i prehodala 900 kilometara dugo hodočašće do Camino de Santiaga, poznato i kao Put Svetoga Jakova.
Knjigu Nisamo same i Zigmanove majice moći će se kupiti i tijekom sisačke promocije.

Komentirajte