Naslovnica Vijesti Sisak CroMSIC-ov “Humanitarac” za Centar za žene Adela

CroMSIC-ov “Humanitarac” za Centar za žene Adela

„Humanitarac“ – projekt hrvatske udruge studenata medicine CroMSIC, koji će se odvijati od 12. do 19. prosinca 2019. ove je godine namijenjen za pomoć Centru za žene Adela iz Siska.

Cilj ovog humanitarnog projekta je okupiti sve zainteresirane, a posebno studente svih fakulteta Sveučilišta u Zagrebu na druženje u toku blagdanskih tjedana koje će biti zabavnog karaktera, a organizirano na Medicinskom fakultetu u Zagrebu i u njegovoj neposrednoj okolici.

Sav prihod prikupljen kroz interaktivna događanja bit će doniran Centru za žene “Adela” koji djeluje kao sklonište za djecu i žene žrtve nasilja.

„Humanitarac“ je završni event u ciklusu adventskih događanja na Medicinskom fakultetu gdje smo uz predavanja, za zadnji tjedan uz pomoć naših partnera organizirali sljedeće:

• Turnir u belotu – 12. i 13.prosinca s početkom u 17:00h.
• Turnirom u Trešeti – 16.prosinca u 19:00h.
• U utorak, 17.12. u 17:00h će se održati, četvrto u nizu, predavanje u organizaciji odbora za ljudska prava i mir na kojem će govoriti predstavnici udruge RODA te će se prikazati prigodan film.
• U srijedu, 18.12. u 18:00h na redu je Pub kviz općeg znanja s malo božićne čarolije, za koji su se pobrinuli iskusni kvizaši našeg fakulteta Borna i Ivo!
• U četvrtak, 19.12. u 20:30h kao završetak veselog Tjedna organiziran je, svima poznat Beer pong, u čijoj se organizaciji iskazala ekipa Sportske udruge studenata medicine „SportMEF“, koji su, kao vrhunski poznavatelji sporta svih vrsta, objeručke prihvatili organizaciju ove sportske poslastice.

Eventi zabavnog karaktera otvoreni su za sve ljude dobre volje, bilo kao natjecatelje ili kao gledatelje.

“Zahvaljujemo svim sponzorima i partnerima koji su omogućili provedbu projekta. Najbolji natjecatelji dobit će zaslužene nagrade, a svi ostali će, vjerujemo, kući otići punih srca i nasmiješenih lica, što zbog zabave, što zbog poklonjenog dara za one kojima ovi blagdani nisu nimalo laki.” – poručuju iz Međunarodne udruge studenata medicine Hrvatska.

Komentirajte