Naslovnica Vijesti Sisak U Sisku provedena preventivna akcija „Poštujte naše znakove“ – Sigurna vozačka dozvola

U Sisku provedena preventivna akcija „Poštujte naše znakove“ – Sigurna vozačka dozvola

U sriejdu, 11. prosinca u Sisku u Industrijsko-obrtničkoj školi Sisak, u okviru Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa provedena je akcija „Poštujte naše znakove“, koje je nositelj Ravnateljstvo policije i Policijska uprava sisačko-moslavačka.
Ovu preventivnu akciju ispred Policijske uprave sisačko-moslavačke podržao je voditelj Službe policije Marijan Brnad, načelnik Postaje prometne policije Sisak Kristijan Huljina i njihovi suradnici.
Akciju su svojom nazočnosti upotpunili i ravnatelj Industrijsko-obrtničke škole Ivan Vrbik, pedagoginja Marina Hren, stručni učitelj medicinske grupe predmeta Srednje škole Viktorovac Sisak, Almedina Osmanagić i predstavnici Auto škole „KOTVA“ iz Siska.
Današnjom akcijom naziva „Sigurna vozačka dozvola“ koja je za cilj imala senzibilizaciju djece o važnosti poštivanja prometnih propisa te sigurno ponašanje u prometu s naglaskom na svijest o negativnom utjecaju alkohola na vozačke sposobnosti, provedena je preventivna aktivnost „Znanjem do vozačke dozvole“.
Održana je edukativna radionica i kviz „Znanjem do vozačke dozvole”, u kojim je sudjelovalo oko 50 učenika završnih razreda Industrijsko-obrtničke škole i Srednje škole Viktorovac iz Siska. Onima koji su se pokazali najboljima u kvizu znanja i bili najspretniji na poligonu, direktorica Auto škole „Kotva“ Sisak Edina Zuko i voditelj Službe policije Marijan Brnad uručili su vrijedne nagrade – besplatno polaganje vozačkog ispita za najboljeg kandidata.
Partneri u ovom programu bili su: Agencija Art Hill iz Zagreba, Status M i Auto škola „Kotva“ iz Sisak.
Komentirajte