Naslovnica Najave Najave za srijedu, 11. prosinca

Najave za srijedu, 11. prosinca

SISAK – Centar za edukaciju i savjetovanje Sunce organizira izložbu učeničkih radova „Kreativnost iz školskih klupa” nastalih u sklopu projekta „Sinergija održivog razvoja i poduzetničke aktivnosti u školskim klupama“ kojeg sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske kroz Švicarsko-hrvatski program suradnje klupa”. Na izložbi će predstaviti projekt kojeg provodimo u Sisačko – moslavačkoj županiji kao i kreativnost koja je proizašla iz rada ruku djece i mladih. Izložba i predstavljanje projekta održat će se u Srednjoj školi Viktorovac Aleja narodnih heroja 1, Sisak, 11.12.2019. godine u 11:30 sati.

SISAK – Promocija knjiga Jima Shinebirda i Blaženke Slovenec održat će se u srijedu, 11. 12. 2019. u 18 sati u knjižnici u Capragu.

LIPOVLJANI – Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić će u
srijedu, 11. prosinca 2019. godine, s početkom u 13 sati u mjestu Kraljeva Velika (Općina Lipovljani) obići cestu na kojoj su izvedeni radovi izvanrednog održavanja po modelu sufinanciranja 50:50, Općina Lipovljani i Županijska Uprava za ceste Sisačko-
moslavačke županije.

NOVSKA – Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić će u srijedu, 11. prosinca 2019. godine, s početkom u 14 sati u gradskoj vijećnici u Novskoj (Trg dr. Franje Tuđmana 2) nazočiti potpisivanju ugovora o dodjeli potpora za promidžbu, organizaciju i sudjelovanje na manifestacijama iz područja poljoprivrede.

PETRINJA – Otvorenje gostujuće izložbe Muzeja Moslavine Kutina “Dođe među narod svoj” u Interpretacijskom centru baštine Banovine te koncert vokalnog ansambla tradicijske glazbe Muzičke akademije u Zagrebu Harmonija disonance će se održati u srijedu, 11. prosinca 2019. godine s počecima u 18:30 (izložba) i 19:30h (koncert).

Komentirajte