6 C
Sisak
Nedjelja, 28 studenoga, 2021

Uspješan i naporan vikend za ŠSK “HVIDR-a SISAK”

- Marketing-spot_imgspot_img

U dva dana čak dvanaest natjecatelja ŠSK “HVIDR-a SISAK” u tri natjecanja vrlo uspješno je predstavljalo boje svog kluba i grada.

Prvo su u subotu 16.11.2019. gađale djevojke 2. kolo A lige. Mirta Ilijević, Nikolina Knežić i Tea Ilijević, napravile su novi pozitivni pomak u ekipnom rezultatu. Sa 1787,7 krugova, djevojke su osvojile 5. mjesto u kolu i trenutno drže 6. mjesto sa 11 bodova. Ovo kolo, pojedinačno, je najuspješnija bila Mirta Ilijević koja je “ušla” u klub 600!! Pogodila je 601,4 krugova i zauzela 11. mjesto. Nešto lošija je bila Nikolina Knežić sa 595,8 krugova, a nešto slabiji nastup je imala Tea Ilijević koja je pogodila 590,5 krugova.

Dan kasnije, u Zaboku su gađali B ligaši, ali i jedna četveročlana ekipa je otišla na tradicionalni turnir u Vukovar. Obzirom na iznimni uspjeh “Vukovarske” ekipe, počet ćemo s njima. Ekipa u sastavu, Siniša Lovrenović, Mirela Barišić i Antonio Lovrenović osvojila je prvo mjesto sa 536 krugova. Najbolji pojedinačno je bio Siniša, osvojivši 2. mjesto sa 184 kruga. Mirela je sa 176 zauzela 5. , dok je 6. mjesto osvojio Antonio s istim brojem krugova kao i Mirela. Pojedinačno je svoje prvo natjecanje odradila Branka Novosel. Probijanje leda je završila na 21. mjestu sa 147 krugova.

U Zaboku su za mušku ekipu u B ligi gađali Dragan Krnjajić, Tihomir Ilijević i Tomislav Perak. Gotovo da nije bilo teško nadmašiti prošlotjedni debakl, pa smo sada zadovoljni sa ekipnih 1742 kruga. Još je to daleko od najboljih muških rezultata, ali napredak je očit. Ponovo je najbolji bio Krnjajić sa 586,9 krugova. Nešto lošije je gađao Ilijević te je pogodio 584,5 krugova. Perak je najviše napredovao od prvog kola te je pogodio 570,6 krugova. Pojedinačno je gađala Nika Vugić, djevojka koja vrtoglavo napreduje. U drugom kolu je pogodila 544,1 krug. Ivana Medved je pištoljem pogodila 536 krugova što je također odličan napredak.

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti