2 C
Sisak
Srijeda, 27 listopada, 2021

Karate – Ciprić prvak države, Golomboš viceprvakinja!

- Marketing-spot_imgspot_img

U subotu i nedjelju (16./17.11) održano je državno prvenstvo za kadete, juniore i mlađe seniore u Rijeci, ana kojem su sudjelovali i članovi Karate kluba Tigar Sisak.

U subotu su se natjecali Nikolina Golomboš, Tia Škrljac i Luka Stefano Ciprić. Tia Škrljac natjecala se u kategoriji kadetkinja do 54 kilograma gdje nije uspjela proći drugo kolo. Ipak, Škrljac dobiva šansu za broncu. U borbi za broncu na žalost gubi te završava kao 5. na Prvenstvu Hrvatske što je velik rezultat. Nikolina Golomboš u kategoriji kadetkinja iznad 54 kilograma nije imala ravne protivnice sve do finala. U finalu Golomboš se borila protiv svoje dobro znane protivnice Laure Lisac od koje ipak gubi te osvaja fantastično drugo mjesto. Luka Stefano Ciprić izvrsnom borbom u mečevima otvorio si je put do finala. U finalu je još jednom potvrdio da je najbolji junior iznad 76 kilograma i to drugu godinu za redom.

U nedjelju su se natjecali Roko Dumbović i Lucija Bunjevac. Dumbović u kategoriji kadeta –52 kilograma završava kao 7. Bunjevac se natjecala u kategoriji juniorke iznad 59 kilograma te ovog puta ne uspijeva uzeti odličje.

Tigrići su odradili još jedno uspješno Državno prvenstvo, idući vikend naše mlađe tigriće čeka izazov u Varaždinu, a iza toga nas čeka ekipno juniorsko Državno prvenstvo.

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti