Naslovnica Crna kronika Provale u trgovine u Sisku i Petrinji, u Blinjskom Kutu uhvatili provalnike

Provale u trgovine u Sisku i Petrinji, u Blinjskom Kutu uhvatili provalnike

U četvrtak, 31. listopada, u Sisku, u Strossmayerovoj ulici nepoznati počinitelj provalio je u trgovinu mješovite robe i ukrao duhan i polog. Od odgovorne osobe trgovine, koja štetu procjenjuje na oko 1100 kuna, zaprimljena je kaznena prijava zbog teške krađe, a za provalnikom se traga.

Sa subote na nedjelju, 2./3. studenoga, u Petrinji, nepoznati počinitelj provalio je u trgovinu mješovite robe i ukrao cigarete i polog. Od odgovorne osobe trgovine, koja štetu procjenjuje na oko 2000 kuna, zaprimljena je kaznena prijava zbog teške krađe, a za provalnikom se traga.

U noći sa subote na nedjelju 2./3. studenoga, na petrinjskom području, u Donjoj Bačugi, nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu mješovite robe i ukrao pola metra rezanog drveta. Od odgovorne osobe trgovine, koja štetu procjenjuje na oko 100 kuna, zaprimljena je kaznena prijava zbog teške krađe, a za provalnikom se traga.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad dvije muške i dvije ženske osobe u dobi od 19 do 30 godina je utvrđeno da su 3. studenoga, 15 minuta iza ponoći na sisačkom području u mjestu Blinjski Kut, pokušali provaliti u trgovinu u čemu su ih spriječili policijski službenici. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja svi su kazneno prijavljeni zbog teške krađe u pokušaju.

Komentirajte