Naslovnica Vijesti Sisak Srećko Peh: KRENULA DRUGA SEZONA

Srećko Peh: KRENULA DRUGA SEZONA

Konferencijom za novinare službeno je započela druga sezona emitiranja kratkih video klipova za djecu i mlade s tematikom prevencije ovisnosti…

Okupljene predstavnike medijskih kuća i prijatelje Udruge pozdravila je predsjednica Lidija Tomljenović Kovačić i ukratko predstavila ovogodišnji projekt.

Nakon toga premjerno je prikazan prvi video spot nove, druge sezone Srećka Peha pod nazivom “I sit i fit” s tematikom ovisnosti o nezdravoj prehrani.

Prisutne je zatim osobno pozdravio i glavni protagonist ove priče, sam Srećko Peh, glumac Marko Hergešić koji se ukratko osvrnuo na proces nastanka i produkcije ovog projekta.

Nakon toga uslijedila je projekcija druge epizode ovogodišnjeg ciklusa s tematikom ovisnosti o pušenju koja će najširoj javnosti putem online distribucije biti predstavljena za otprilike dva tjedna.

Osim spomenutog, ovaj ciklus obuhvatit će još dvije epizode (ovisnost o sintetičkim drogama i ovisnost o nekontroliranoj kupovini) koje će, isto tako, biti objavljene do kraja ove godine.

Na samom kraju razvila se i kratka, konstruktivna diskusija o problematici (zlo)uporabe Interneta i društvenih mreža te dobrih primjera u praksi, poput projekta Srećko Peh, kojim društvene mreže daju svoj puni smisao.

Sudeći prema prvim reakcijama prisutnih, nove epizode pogodile su zadani cilj.

Srećko Peh je niskobudžetna produkcija, rađena s izuzetno malim resursima, potpuno nekomercijalne i otvorene orijentacije i kao takva dostupna je za neograničeno korištenje, distribuciju, dijeljenje itd. Sve u svrhu borbe protiv ovisnosti te kvalitetnijeg odrastanja novih generacija. Naravno, uz poštovanje svih autorskih prava izvođača i Udruge.

Dodatnid etalji su ovdje i ovdje

Komentirajte