Naslovnica Vijesti Sisak Sunceco iz Siska na međunarodnom sajmu za e-mobilnost eMove360

Sunceco iz Siska na međunarodnom sajmu za e-mobilnost eMove360

Sunceco iz Siska je na međunarodnom sajmu za e-mobilnost eMove360 u Münchenu predstavio solarne nadstrešnice s punjačima i baterije za elektro-vozila.

U Münchenu se od 15-17. listopada održao međunarodni sajam eMove360, najveći specijalizirani sajam koji se bavi temom elektro-mobilnosti. Fokus sajma stavljen je na pohranu energije, punjenje vozila i prateće aplikacije za upravljanje i optimiziranje baterija kao najskupljih komponenti električnih vozila.

Oko 250 izlagača iz 25 zemalja pružilo je brojnim posjetiteljima uvid u napredna tehnološka rješenja e-mobilnosti i pratećih industrija.

Tvrtka Sunceco iz Siska, kao jedini izlagač iz Hrvatske, predstavila je na sajmu dio svog portfolija: baterije za električna vozila i solarne nadstrešnice s punjačima za električna vozila, čime je ujedno privukla najveći broj zainteresiranih kupaca i investitora.

Tom prilikom sajam je posjetio i Richardm Patzke, počasni konzul Hrvatske u Njemačkoj te predstavnici IHK Rheinhessen, regionalne trgovačke komore u Mainzu, što je dodatno otvorilo mogućnosti povezivanja gospodarstvenika i novih investicija.

Predstavljanje u Münchenu dio je projekta Sunceca pod nazivom „ Internacionalizacija poslovanja – Prozor u svijet” koji sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, u okviru
Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, dajući dodatni poticaj izvozno orijentiranim aktivnostima tvrtke koja za projekte „zelene“ energije planira otvaranje još stotinjak radnih mjesta.

Više informacija o tvrtki i proizvodnom programu: www.sunceco.com, www.sunceco.com/frendy

Komentirajte