Naslovnica Sport Ostali sportovi Odličan kraj sezone za jasenovačke atletičare

Odličan kraj sezone za jasenovačke atletičare

Pojedinačnim prvenstvom HALS-a održanom u nedjelju, 13. 10. u Varaždinu završena je atletska sezona na stazi. Za članove Jasenovačkog atletskog kluba imalo je i dadatnu važnost – mlađi kadeti su proglašeni prvacima Lige i preuzeli su pobjednički pehar.

Naravno, osvojene su nove medalje – riznica je obogaćena sa još 5. Nih su osvojili Patrik Balić – 3. mjesto (mlađi juniori) u bacannju diska, Viktor Barešić (mlađi kadeti) – bronca na 100m i srebro u bacanju kugle, Mihael Prelesnik (mlađi kadeti) srebro na 200m prepone, a pobjedu je osvojila Lana Radulović kod mlađih kadetkinja na 200m prepone. Vrlo blizu medalji bili su i Mihael Prelesnik na 400m te Patrik Krmpotić (limač) na 60m koji su uz nove rekorde osvojili 4. mjesta te Ira Sogonić koja je bila 5. na 300m prepone kod starijih kadetkinja u poboljšanje osobnog rekorda za 2 sekunde.

“Odličan kraj jedne vrlo uspješne sezone u HALS-u. Zadovoljni smo, pomalo i umorni, a sad se okrećemo krosu i uličnim utrkama” – rekao nam je trener Neven Šepović.

Komentirajte