19 C
Sisak
Četvrtak, 2 svibnja, 2024

Najave za četvrtak, 17. listopada

Datum:

Marketing

SMŽ – U četvrtak, 17. listopada, u vremenu od 16 do 20 sati na području cijele Policijske uprave sisačko-moslavačke bit će provedena akcija usmjerena na nadzor vožnje pod utjecajem alkohola i brzine kretanja vozila.

SISAK – U četvrtak 17.10.2019. od 10.00-11.00, Crveni križ Sisak obilježava Svjetski dan borbe protiv siromaštva i socijalne isključenosti u Socijalnoj trgovini na tržnici ”Caprag”.

SISAK – “3. Sisački energetski dan”  će se održati u četvrtak, 17. listopada 2019. godine, u hotelu “Panonija” s početkom u 9:00 h.

SISAK – KONFERENCIJA ZA TISAK OPORBENIH KLUBOVA I VIJEĆNIKA U SKUPŠTINI SISAČKO MOSLAVAČKE ŽUPANIJE održat će se 17. listopada 2019. (četvrtak) u 10.00 sati u prostorijama MOST-a u Ulici Ante Starčevića 92 u Sisku (kuća Peleš u dvorištu).

KLUB ZASTUPNIKA MOST-a, KLUB ZASTUPNIKA HSS, KLUB ZASTUPNIKA SDP-a, VIJEĆNIK HDRS, NEZAVISNI VIJEĆNICI

Teme : Neizvršavanje financijskih obveza Sisačko moslavačke županije i realna mogućnost financijskog kolapsa naše županije

Katastrofalna financijska i organizacijska situacija u županijskom zdravstvu

SISAK – Zamjenik sisačko-moslavačkog župana
Roman Rosavec će u četvrtak, 17. listopada 2019. godine, s početkom u 12 sati i 45 minuta u Velikom kabinetu sjedišta Sisačko-moslavačke županije u Sisku (Stjepana i Antuna Radića 36) primiti direktoricu predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Poljskoj Agnieszku Puszczewicz, koja sa suradnicima boravi u posjetu Sisačko- moslavačkoj županiji.

TOPUSKO – Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić će u četvrtak, 17. listopada 2019. godine, s početkom u 14 sati u Topuskom svečano otvoriti novouređeni odsjek fango terapije u blatnim kupkama Lječilišta Topusko.

SISAK – Na 12. Festivalu regionalnih kazališta Prolog ovog četvrtka, 17. listopada, od 20 sati u Kazalištu 21 možete pogledati predstavu  “Mala Moskva”.

Predstava „Mala Moskva“, drama Tomislava Zajeca u režiji Olje Lozice, ujedno i zajednički proizvod HNK-a Split i PlayDrame, svoje ishodište pronalazi u četirima zanimljivim Čehovljevim likovima koji su na hrvatskim kazališnim daskama stalni gosti

- Marketing -

Možda vas zanima...

Najave za četvrtak, 2. svibnja

SISAK - Svećenički dan Sisačke biskupije održat će se...

Najave za srijedu, 1. svibanj

SISAK - Događanja koje organizira Grad Sisak u sklopu...

Najave za utorak, 30. travnja

SISAK - Nacionalni dan hitne medicinske službe obilježava se...

Najave za ponedjeljak, 29. travnja

SISAK - 21. sjednica Gradskog vijeća Grada Siska će...