Naslovnica Crna kronika Autom sletio s Mosta Gromova na prugu – dvoje teško ozlijeđenih!

Autom sletio s Mosta Gromova na prugu – dvoje teško ozlijeđenih!

U četvrtak, 10. listopada oko pola sata iza ponoći u Sisku, na raskrižju mosta Gromova i Rimske ulice, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama.

Naime, 20-godišnjak je upravljao osobnim vozilom našičkih registracija te je, krećući se iz smjera ulice Josipa Jurja Strossmayera u smjeru Zagrebačke ulice i dolaskom do semoforiziranog raskrižja prema Rimskoj ulici, započeo skretanje u desno na silaznicu. Tom prilikom je izgubio nadzor nad vozilom uslijed neprilagođene brzine i stanja ceste, a potom vozilom udario i probio metalnu zaštitnu ogradu mosta te sletio na željezničku prugu.

U vozilu su se kao putnici nalazile dvije muške osobe u dobi od 20 godina i jedan 22-godišnjak. Ozlijeđeni putnici 22-godišnjak i 20-godišnjak su zbog zadobivenih ozljeda prevezeni u sisačku bolnicu, gdje su 22-godišnjaku konstatirane teške tjelesne ozljede, a 20-godišnjaku teške tjelesne ozljede opasne za život.

Alkotestiranjem vozača utvrđena je koncentracija alkohola od 1,41 promila.

Očevid na mjestu događaja je, uz policijske službenike, vodila zamjenica općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku.

Protiv vozača Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku podnosi se kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu iz čl. 227. st. 2. Kaznenog zakona.

Komentirajte