Naslovnica Sport Ostali sportovi Odličan nastup mladih atletičara i atletičarki JAK-a

Odličan nastup mladih atletičara i atletičarki JAK-a

Odličan nastup imali su mladi atletičari i atletičarke JAK-a u 6. kolu Hrvatske atletske lige sjever održanom u nedjelju, 29. 9. u Varaždinu.

Nastupilo je čak 18 članova JAK-a, a evo rezultata onih najuspješnijih:
kod limačica su 3. i 4. mjesto osvojili Gita Špoljarević i Lucija Bilogrević u bacanju vortexa, dok su Matea Rajić i Ljupka Šepović bila 7. i 8. na 300m. U konkurencijji limača medalju – brončanu je ovojio Rafael Prelesnik u skoku u dalj, dok je štafeta 4×60 osvojila odlično 4. mjesto. Ira Sogonić i Karla Glavinić bile su 3. i 6. na 300m prepone kod starijih kadetkinja, a uspješna na preponama bila je i Lana Radulović – osvojila je prvo mjesto na 200m prepone kod mlađih kadetkinja. Nauspješniji su bili mlađi kadeti: Mihael Prelesnik pobijedio je u skoku u vis i bio 2. na 200m prepone, Viktor Barešić drugi u bacanju kugle i 3. na 300m, Patrik Krmpotić 3. u skoku u vis, Renato Kaurin 4. u bacanju kugle, dok je štafeta 4x60m osvojila 2. mjesto.

“Odlični rezultati i plasmani gotovo svih naših natjecatelja čine sve nas u klubu vrlo zadovoljnima. Pogotovo su uspješni bili mlađi kadeti koji su sjajnim nastupima pobijedili u ovom kolu i sada su vodeći u konkurenciji 23 kluba. Do kraja nam je ostalo još jedno momčadsko kolo – u slijedeću nedjelju u Varaždinu i nadamo se da ćemo nakon njega moći slaviti prvo mjesto” – rekao nam je trener JAK-a Neven Šepović.

Komentirajte