Naslovnica Vijesti Kultura Pčelica Maja za najmlađe na Star film festu

Pčelica Maja za najmlađe na Star film festu

Kako ni najmlađi filmoljupci ne bi ostali zakinuti za svoju dozu dobrog filma, ekipa Star Film Festa pripremila je ove godine i poseban dječji program. Dopratite svoje najmlađe do Kazališta 21 na adresi Trg grada Heidenheima 3 u 9:30 h ili ostanite s njima pogledati sinkroniziranu inačicu filma uz koji su odrastale generacije.

Zgode vesele Pčelice Maje i njenog prijatelja Pave na velikom platnu pogledajte u sklopu dječjeg programa, ali ne zaboravite na pouku o prijateljstvu koja će koristiti i nešto starijim gledateljima. Ova je inačica filma „Pčelica Maja“ sinkronizirana na hrvatski jezik, a scenarij potpisuju Fin Edquist i Martin Quaden. Redateljica hrvatske sinkronizacije je poznata hrvatska redateljica Biserka Vučković.

Projekcija filma trajat će 80-ak minuta, a žanrovski je film svrstan u obiteljsku animaciju što znači da će nam biti zadovoljstvo ugostiti i mališane i njihove pratnje pred kino platnom. Ova adaptacije priče koja već 35 godina svjedoči o važnosti prijateljstva za cilj ima prikazati kultnu pčelicu Maju na moderan način, a o kvaliteti produkcije koja je na visokoj razini pozivamo da posvjedočite sami. Projekciju filma “Pčelica Maja” osigurali su sponzori PIP i C.I.O.S Grupa kojima se ovim putem zahvaljujemo.

Nakon projekcije moći ćete uživati u popratnim sadržajima kojih ne nedostaje na ovogodišnjem Star Film Festu. Dodatne sadržaje koje smo pripremili za vas i naše najmlađe filmoljupce svakako ne propustite. Očekujemo vas u Kazalištu 21!

Komentirajte