Naslovnica Vijesti SMŽ Miss Hrvatske: Koja od ovih ljepotica će ponijeti titulu najljepše?

Miss Hrvatske: Koja od ovih ljepotica će ponijeti titulu najljepše?

Predstavljamo vam 14-est finalistica Miss Hrvatske 2019. godine.

Koja od njih će uzeti titulu najljepše Hrvatice saznat ćemo 31. 8.2019. Ovogodišnje finale održava se u Malom Lošinju na Kvarneru, a domaćin je Hotels and Vilas Mali Lošinj ovogodišnjeg Miss Hrvatske.

Djevojke su snimale beauty editorijal na području Sisačko-moslavačke županije.

Kao i svake godine Direkcija Miss Hrvatske želi povezati ljepotu Hrvatske s ljepotom djevojaka i županija odakle dolaze. Ove godine odlučila je napraviti projektte povezati kontinentalnu i morsku Hrvatsku. Upravo tako će biti i predstavljene djevojke u svojim beauty razglednicama.

Ovogodišnje finalistice su :Katarina Mamić, Estela Perkov, Maria Rogić, Glorija Mudrovčić, Rea Rebecca Plišić, Tea Pavičić, Lara Brkić, Vanja Beronja, Esmeralda Slaviček, Tina Ković, Mateja Bilješković, Helena Čatić, Iva Mijolović i Sara Siladji.

Kako je ljeto u punom tijekom finalistice su predstavljene u kupaćim kostimima dizajnera Zorana Aragović koji stoji iza brenda BiteMyStyle fashion design.

Dizajner Zoran Aragović već drugu godinu uspješno suradjuje s direkcijom izbora za Miss Hrvatske, pa će tako djevojke u finalnoj večeri nositi njegovu najnoviju kolekciju.

Kostimi su u prepoznatljivom BiteMyStyle stilu prepuni boja, uzoraka u pomalo retro stilu i svaki je drugačiji i unikatan baš kao što su i same natjecateljice.

 

Komentirajte