Naslovnica Vijesti Kultura DJ Dabi na Star film festu

DJ Dabi na Star film festu

Za kraj ovogodišnjeg šestog Star Film Festa planirano je opraštanje u velikom stilu. Posljednjeg dana festivala, 31. kolovoza u subotu u 22 sata očekuje vas nastup DJ-a Valtera Grossa poznatog kao DJ Dabi.

U vanjskom prostoru Kazališta 21 na adresi Trg grada Heidenheima 3 očekuje vas dobra muzika i odlično društvo netom nakon proglašenja pobjednika Star Film Festa 2019. godine. Kako bi i vama i nama ovogodišnji festivalski dani ostali u najboljem mogućem sjećanju još malo festivalske atmosfere osigurat će izvrsni DJ Dabi.

Performer je to koji je posebno poznat u Zagrebu gdje nastupa od 2002. do 2012. kao resident DJ petkom u Jabuci, te čak pet godina kao resident utorkom u Gjuri s Mariom Kovačem. Za njegovo ste scensko ime čuli i zbog nastupa u svim eminentnijim rock klubovima Zagreba u kojima je tijekom svoje dugogodišnje karijere gostovao.

Svoj stil opisuje kao „eklektičan spoj klasičnog rocka, modernog rocka 2000-ih na ovamo, elektronike 80-ih i grungea 90-ih“. Na njegovom su repertoaru kvalitetni bandovi za koje smo sigurni kako neće zvučati strano vašem uhu, između ostalog su to zvučna svjetska imena poput Franz Ferdinanda, Rage Against the Machine, Prodigy, Pulp, Depeche Mode, MGMT, Gossip, Joy Division, David Bowie, Iggy Pop, Kings of Leon, Kaiser Chiefs, Placebo, White Stripes. Taktove pjesama domaćih bandova, koji će odzvanjati i vanjskim prostorom u Kazališta 21, u izvedbi DJ Dabija potpisuju JINX, Hladno Pivo, Haustor, Partibrejkers, Svadbas, Jet, Moloko te mnogi drugi.

Nastup DJ Dabia je šećer na kraju koji se ne propušta, zato nam se pridružite i ispratimo šesti Star Film Fest do zvijezda.

Komentirajte