Naslovnica Vijesti Kultura Star Gardens projekcije u petak u dvorištu Gradskog muzeja Sisak

Star Gardens projekcije u petak u dvorištu Gradskog muzeja Sisak

Nakon prve ovogodišnje Star Gardens projekcije slijede još dvije. Svi vrhunski filmovi s prošlogodišnjeg Star Film Festa nisu mogli stati u samo jednu večer, pa vas ovim putem pozivamo da nam se pridružite i na drugoj Star Gardens projekciji 9. kolovoza u 21 sat.

Lokacija druge projekcije je dvorište Gradskog muzeja Sisak na adresi Ulica kralja Tomislava 10 u Sisku. Nakon posebnog ambijenta koji vas čekao na prvoj projekciji u Oma’s Gartenu, garantiramo kako ugođaj na drugoj projekciji također neće razočarati. Druženje, zvjezdano nebo nad kino platnom i vrhunski filmovi s prošlogodišnjeg Star Film Festa recept su za uspješnu kino večer.

Na projekciji ćete moći uživati i u dobrom pivu, izvrsnoj muzici, a kući ćete moći ponijeti nešto od pregršt pripremljenih promotivnih materijala i veliku dozu dobre energije. Također ćete na drugoj Star Gardens projekciji moći nabaviti i svoje Star Film Fest Startas tenisice koje su kreirane posebno za ovogodišnje izdanje festivala u suradnji s Borovom.

Star Gardens projekcije dokaz su truda koji ekipa Star Film Festa ulaže u kompletan kino doživljaj, a naglasak je i ove godine na druženjima i stvaranju novih poznanstava te povezivanja ljudi putem omiljene nam sedme umjetnosti. Osim odavanja priznanja najboljim filmovima s prošlogodišnjeg izdanja festivala moći ćete se ovdje i zabaviti i opustiti. Stoga vas lokacija Gradskog muzeja očekuje u novom ruhu posebno osmišljenom za ljetne projekcije pod zvijezdama. Na vama je samo da pripremite osjetila za pozamašnu dozu dobrog filma i kokica te nam se pridružite u dvorištu Gradskog muzeja Sisak, na naše i vaše veliko zadovoljstvo.

Komentirajte