8.7 C
Sisak
Utorak, 19 listopada, 2021

Osvajanjem četiri medalje zaključili polusezonu

- Marketing-spot_imgspot_img

Sisački Karate klub Croatia je nastupio na turniru u Dugom Selu. Klub su predstavljali Ante Medur i Erik Sejdinović u kategoriji učenika, Ivan Muža i Daniel Furdi u kategoriji kadeta te Ana Kukić i Martina Ratković u juniorskoj kategoriji.

U organizaciji Hrvatskog karate saveza – Odbora za kyokushin karate i Kyokushin Karate kluba „Dugo Selo“, u nedjelju 9.lipnja u Športskom centru Dugo Selo, održan je tradicionalni karate turnir u katama i borbama pod imenom CUP DUGO SELO 2019..
Natjecanju je bilo nazočno stotinjak natjecatelja iz Hrvatske, uglavnom iz klubova koji njeguju kyokushinkai – kontaktni stil karatea.

Karate klub Croatia Sisak je u natjecanje krenuo sa šest natjecatelja (Ante Medur i Erik Sejdinović u kategoriji učenika, Ivan Muža i Daniel Furdi u kategoriji kadeta te Ana Kukić i Martina Rartković u juniorskoj kategoriji), a okončao ga s četiri osvojene medalje.

Ante Medur i Erik Sejdinović, unatoč dobrim borbama, nisu se uspjeli plasirati u završnicu natjecanja. Ivan Muža je odličnim nastupom u katama osvojio sjajno drugo mjesto. Najuspješnija natjecateljica Siščana u borbama bila je Ana Kukić, s osvojenom zlatnom medaljom, dok je Martina Ratković osvojila srebro u juniorskoj kategoriji.
Daniel Furdi osvojio je srebrenu medalju u katama.

Trenerski tim „Croatie“ (Đurić, Krnjaić i Bašić) može biti u potpunosti zadovoljan učinkom svojih učenika. Osvajanjem četiri medalje, jedne zlatne i tri srebrene, su završili prvo sportsko polugodište.
Naredno natjecanje u kyokushinkai karateu, a na kome će nastupiti i članovi KK Croatia, održat će se sredinom listopada u Zaprešiću.

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti