Naslovnica Najave Najave za nedjelju, 2. lipnja

Najave za nedjelju, 2. lipnja

SISAK – Nakon programa povodom Svjetskog dana plesa i 40 godina Plesnog studija, nastupa najstarijih skupina u Kazalištu Trešnja na Danima Silvije Hercigonje, cijelu godinu nastavlja se obilježavanje ove obljetnice u nedjelju, 2. lipnja, u 10 sati u Domu kulture KKV.

Ove nedjelje je završna produkcija predškolskih i mlađih školskih skupina voditeljice Valerije Kraljević i Ane Kordić.

Gosti produkcije su članovi Plesnog studija Lu iz Gline voditeljice Lucije Mužić.

Nakon toga će u novoj postavi premijerno biti izvedena  najizvođenija predstava za djecu Plesnog i baletnog studija – Pepeljuga u kojoj će nastupiti skupine u uzrastu od 9-13 godina u koreografiji Jasminke Petek Krapljan. Scenografiija, kostimografija Danijela Gotal Grgurač, suradnici Antonija Lukinić, Đurđica Huml, Boris Lemaić, Mario Probst, Leon Stanković Mehinović, Jelena Jelić, Lorena Čuljat Podić, Zdravko Kovačević.

Ulaz je slobodan.

SISAK – Na Zalogaju poezije u nedjelju, 2. lipnja, s početkom u 20 sati, u Siscia Jazz Clubu, održat će se predstavljanje antologije ”Hrvatski pjesnički huligani” u organizaciji Sisačke udruge za promicanje alternativne i urbane kulture.

Riječ je o dvojezičnoj (ukrajinsko-hrvatskoj) knjizi objavljenoj na 384 stranice u Ukrajini kod tamošnjeg nakladnika Ljuta sprava.

Komentirajte