Naslovnica Vijesti Sisak Modna revija GiVa designa u Starom gradu

Modna revija GiVa designa u Starom gradu

GiVa design organizira 3. samostalnu modnu reviju „Flor“ (cvijet – igra motivom cvijeta geometrijskim slaganjem tekstila na razne načine i istraživanjem konstrukcije, do samog plošnog motiva cvijeta u tekstilu) u nedjelju, 26. svibnja 2019. u utvrdi Starog grada u Sisku. Početak je u 18 sati, a revija će biti održana u utvrdi i u slučaju lošeg vremena.

GiVa design je modni brand dizajnerice Kristine Zorčić.

Nakon uspješnih revija za kolekcije jesen/zima 2017/18. te proljeće/ljeto 2018. pod nazivom „Sex and the City“, Kristina se vraća u povijesnu sisačku utvrdu u kojoj je odradila foto shooting za GiVa AW18/19 blagdansku kolekciju svečanih haljina nazvanu „Queen of the castle“.

Okosnicu GiVa kolekcije „Flor“ čine funkcionalni i lako nosivi odjevni predmeti pretežno izrađeni od fine viskoze, satena i pamuka. Većinu kolekcije čine ženstvene haljine naglašenog i definiranog struka. Kroz odjevne predmete proteže se diskretan motiv cvijeta, čiju je geometriju kroz konstrukciju tkanine dizajnerica istraživala sve do samog motiva cvijeta u tekstilnom printu. Tu su još i nezaobilazne točke i rukom oslikan motiv vile Raščupanke koja je svojevrsni zaštitni znak GiVa designa. Kolekcija je bogata bojama, raznim krojevima i time daje priliku svima da pronađu barem jedan artikal za sebe. Kolekciju „Flor“ u svojoj dinamici i razigranosti zaokružuju i vesele kombinacije za djevojčice koje Kristina s ljubavlju dizajnira.

Modna revija počinje u 18 sati, dok će se za glazbeni ugođaj pobrinuti sisački bend Bluzy Threesome. Ljubitelje mode i izvrsne blues/rock glazbe očekuje ugodno poslijepodne u savršenom ambijentu.

Kristina Zorčić je završila tekstilno-tehnološki fakultet u Zagrebu, gdje je stekla zvanje magistra inženjerka tekstilne tehnologije i inženjerstva. Radno iskustvo stekla je višegodišnjim radom u privatnim, tekstilnim tvrtkama, te 2017. godine pokreće vlastiti brand GiVa design.

„Odjeća se radi po mjeri. Svakoj klijentici se pristupa sa jednakom predanošću i time dobivam originalne, unikatne, kvalitetne haljine. Haljine su rukom šivane i oslikane. Odjeća koju radi je prvenstveno udobna. Odjeća ne smije sputavati već naglašavati vrline i sakriti pokoju manu. Strast i ljubav prema svom poslu i želja za napretkom ključni su čimbenici koji opisuju brand GiVa design.“ – ističe Kristina.

O kolekciji „FLOR“ :
Okosnicu GiVa kolekcije „Flor“ čine funkcionalni i lako nosivi odjevni predmeti pretežno izrađeni od fine viskoze, satena i pamuka. Većinu klekcije čine ženstvene haljine naglašenog i definiranog struka. Kroz odjevne predmete proteže se diskretan motiv cvijeta ,čiju je geometriju kroz konstrukciju tkanine dizajnerica istraživala… pa sve do samog motiva cvijeta u tekstilnom printu. Tu su još i nezaobilazne točke i rukom oslikan motiv vile Raščupanke koja je svojevrsni zaštitni znak GiVa designa. Kolekcija je bogata bojama i raznim krojevima i time daje priliku svima da pronađu barem jedan artikal za sebe.

Kolekciju „Flor“ u svojoj dinamici i razigranosti zaokružuju i vesele kombinacije za djevojčice koje Kristina s ljubavlju dizajnira…

Više na

https://www.facebook.com/givadesign/

http://givadesign.com.hr/

Komentirajte