2 C
Sisak
Srijeda, 27 listopada, 2021

Tameshiwari tehnika prezentirana u Kutini

- Marketing-spot_imgspot_img

Lomili se crijepovi i bejzbol palice, osvajale medalje. Za sisački Kyokushinkai klub Croatia osvojili su ih Matilda Zaplatić, Ivan Muža i Patrik Šolaja.

U Sportskom centru Kutina, u subotu 4.svibnja 2019. godine, održano je Kyokoshinkai karate natjecanje pod imenom „SHINKYKUSHIN KARATE KUP 2019.“.
Turnir, na kojem je u demonstracijskom dijelu natjecanja bilo moguće vidjeti vrlo zanimljivu prezentaciju karate vještine (tameshiwari tehniku – efektno lomljenje bejzbolskih palica i crijepova nogama i rukama), je organizirao Hrvatski karate savez- Odbor za Kyokushin i Karate klub „Moslavina“ iz Kutine.

Pod vodstvom trenera Kristijana Bašića, Karate klub „Croatia“ iz Siska je nastupio sa šestero predstavnika u katama i borbama: Matilda Zaplatić, Ante Medur i Patrik Šolaja u kategoriji učenika,te Karlo Hukman,Daniel Furdi i Ivan Muža u kategoriji kadeta.

U disciplini kata sisački predstavnici Matilda Zaplatić i Ivan Muža osvojili su treća mjesta. U borbama je najuspješniji bio Patrik Šolaja. Osvojio je treće mjesto u kategoriji učenika. Veliku borbenost pokazao je i Ante Medur, koji je unatoč dobrom nastupu ispao u kvalifikacijama.
U ekipi CROATIE je bio vidljiv nedostatak najtrofejnijih natjecateljica, Ane Kukić i Martine Ratković. One nisu nastupile zbog povrede, odnosno školskih obaveza.
Trenerski tim Đurić , Krnjaić i Bašić nastavljaju s pripremama svojih boraca, jer ih već početkom lipnja očekuje nastup na tradicionalnom turniru u Dugom Selu.

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti