Naslovnica Najave Najave za četvrtak, 2. svibnja

Najave za četvrtak, 2. svibnja

SISAK – Svećenički dan Sisačke biskupije održat će se u četvrtak, 2. svibnja u 10 sati u Dvorani sv. Ivana Pavla II. u sisačkom Velikom Kaptolu pod predsjedanjem biskupa Vlade Košića. Predavanje na temu „Završni dokument biskupske sinode o mladima“ održat će sveučilišni kapelan Hrvatskog katoličkog sveučilišta vlč. Odilon-Gibenoukpoa Singboa.

TOPUSKO – Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić će u četvrtak, 2. svibnja 2019. godine, s početkom u 19 sati u prostoru Top Termi Topusko nazočiti završnoj svečanosti ovogodišnjeg „Županovog pehara“, ocjenjivanja vina sorteškrlet profesionalaca i amatera Sisačko-moslavačke županije.

EU IZBORI 2019. + IZBORI ZA VIJEĆA NACIONALNIH MANJINA

SISAK – Konferencija za novinare Hrvatske narodne stranke-liberalnih demokrata će se održati u četvrtak , 02. svibnja 2019. godine s početkom u 9:00 sati u Hotelu Panonija, I.K.Sakcinskog 21, Sisak ( sala Banovina )Tema konferencije je „ Sinergija razvoja „ uz osvrt na aktualnu političku situaciju u gradu Sisku i SMŽ. Predstavnicima medija obratit će se kandidat za EU-parlament na listi HNS-a Habib Tahiri , zamjenik načelnika općine Sunja iz redova srpske nacionalne manjine Robert Grabundžija i Predsjednica HNS-a Sisak i županijska vijećnica HNS-a Adelina Ivkovi.

Komentirajte