6 C
Sisak
Srijeda, 27 listopada, 2021

PK Sisak Janaf nastupio na Festivalu plivanja

- Marketing-spot_imgspot_img

Na bazenskom kompleksu Svetice u Zagrebu, 13.i 14. travnja održan je 16. Festival plivanja, plivačko natjecanje za kadete i mlađe kadete iz serije HPS mini Grand prix-a.

Bila je ovo 6. stanica od ukupno 8 mini Grand prix-a, a na ovom natjecanju je nastupilo 26 plivačkih klubova iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine sa ukupno 480 plivača/ica.

PK Sisak Janaf predstavljalo je 5 plivača i 7 plivačica.

Najuspješnija je bila plivačica Marija Čop, koja je u kategoriji mlađih kadetkinja (djevojčice rođene 2008. godine ) osvojila ukupno 3 medalje. Zlatnu medalju osvojila je u disciplini 100m slobodno, srebrnu medalju osvojila je u disciplini 200 m prsno, dok je u disciplini 100m prsno Marija doplivala do brončane medalje.

btrhdr

Osim Marije, za PK Sisak Janaf još su plivali Saša Borovnjak, Elena Rajković, Vlatka Panjković, Laura Panjković, Anja Milić, Antonia Šapina, Matija Kraljević, Leonardo Bjelovarac, Domagoj Pernar, Luka Roksandić i Gregor Stojanović.

Iako nisu osvojili medalje, svi plivači/ice popravljali su svoja najbolja vremena i predstavljali su klub u dobrom svjetlu, a plivačicama Lauri i Vlatki Panjković bio je ovo prvi nastup na jednom natjecanju iz mini Grand prix serije.

U pratnji plivača bili su treneri Hrvoje Petrović i Dejan Rukljač.

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti