2 C
Sisak
Srijeda, 27 listopada, 2021

Hrvatske tvrtke predstavile se na Međunarodnom sajmu industrije u Celju

- Marketing-spot_imgspot_img

Četiri hrvatske tvrtke, Batković – alati d.o.o. iz Kutine, Event Horizon d.o.o. iz Zagreba, Hofer d.o.o. iz Jastrebarskog i Prvomajska d.o.o. iz Zagreba, predstavile su se od 9. do 12. travnja na Međunarodnom sajmu industrije u Celju, koji je organizirala HGK – Županijska komora Sisak.

Sajam je bio izvrsna prilika za sve koji djeluju u industriji proizvodnje strojeva i alata, automatizaciji, robotici, zavarivanju, da što brže i učinkovitije privuku kupce iz jugoistočne Europe, da predstave novosti u vlastitoj proizvodnji, susretnu svoje postojeće kupce te pronađu nove, ali i usporede svoja postignuća s konkurentima.

Tvrtka Batković – alati d.o.o. proizvođač je specijalnih brusilica za obradu različitih materijala (metal, drvo, staklo), urezivača za bušenje i urezivanje radijusa na inoks i crnim cijevima te nude usluge oštrenja škara i noževa. Njihove brusilice bile su posebno zapažene na sajmu.

Event Horizon d.o.o., mlada je zagrebačka IT tvrtka koja je razvila softver koji pomaže korisnicima da objedine procese i radnje u poslovnom okruženju, čime mogu optimizirati poslovanje. Na sajmu su predstavili svoja rješenja namijenjena metaloprerađivačkim tvrtkama, no imaju razvijena rješenja i za druge industrijske grane. Ukupan softverski paket objedinjen je u programu kojem se pristupa putem računala i mobilne aplikacije instalirane na pametnom telefonu.

Hofer d.o.o. tvrtka je koja prati razvoj na području obrade kaljenog čelika, sivog lijeva i legura aluminija te izvozi strojne alate visoke kvalitete na zapadno europsko tržište (CVD alati, okrugli PCD alati, specijalni profilni alati).

Prvomajska d.o.o., renomirani proizvođač alatnih strojeva, i na ovom je sajmu potvrdila svoju prepoznatljivost na tržištu Slovenije i zemalja u regiji. Strojevi proizvedeni u Prvomajskoj, desetljećima služe korisnike te svjedoče o kvaliteti njihove izvedbe.

Međunarodni sajam industrije veliki je regionalni sajam, što potvrđuje i činjenica da je više od 70 posto izlagača stranih tvrtki iz više od 20 zemalja, a preko 15 posto posjetitelja dolazi iz više od 10 stranih zemalja. Na ovogodišnjem sajmu, najznačajnija je industrija bila metaloprerađivačka, u kojoj u Sloveniji, prema podacima tamošnje Trgovačke i industrijske komore, djeluje više od 3200 aktivnih tvrtki.

cof

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti