6 C
Sisak
Utorak, 21 ožujka, 2023

Održan 9. Memorijal Ivica Tomljenović Kompa

- Marketing-spot_imgspot_img

Tradicionalno druženje košarkaša veterana u Sisku i ove je godine ponudilo uzbudljive utakmice i zanimljive košarkaške priče.

Deveti turnir posvećen nekadašnjem igraču i treneru KK Sisak Ivici Tomljenoviću Kompi su osvojili veterani Auto lim lak iz Karlovca, pobjedom u finalu protiv KK Veterani Sisak rezultatom 61:54.

U prvim utakmicama Karlovac je pobijedio VKK Zagreb 66:51, a Sisak je bio bolji od Županje 66:59.

U utakmici za 3. mjesto Županja je pobijedila Zagreb 66:52, a u finalu ekipa Auto lim lak je pobijedila KK Veterani Sisak i zasluženo osvojila 9. Kompin turnir.

Uoči finalne utakmice održano je i natjecanje u tricama koje je kao i prošle godine osvojio igrač Županje Dinko Spahija.

Nakon košarkaških uzbuđenja uslijedila je dodjela pehara i priznanja te druženje uz košarkaške priče.

– Kao i svake godine prijatelji, košarkaški veterani i suigrači okupili su se kako bi kroz ovaj tradicionalni turnir obilježili sjećanje na našeg prerano preminulog Kompu. Zato zahvaljujemo, kako našim gostima košarkaškim veteranima, tako i ostalima, svima koji su nam pomogli u organizaciji ovog devetog po redu košarkaškog veteranskog turnira. Raduju nas obećanja da se vidimo i slijedeće godine na jubilarnom 10-tom po redu Kompinom turniru. – poručili su sisački košarkaški veterani.

Za KK Veterani Sisak na ovom turniru su nastupili: Vlatko Čakširan, Krunoslav Osmanagić, Siniša Ivšić, Tomo Novosel, Miroslav Sredić, Boris Petričević, Mario Janković, Krešimir Gregurić, Boris Gulan i Roman Senčar.

Rezultati turnira:
VKK Zagreb – Auto lim lak Karlovac 51:66
KK Veterani Sisak – Veterani Županja 66:59
Za 3. mjesto
VKK Zagreb – Veterani Županja 52:66
Finale:
KK Veterani Sisak – Auto lim lak Karlovac 54:61
Poredak:
1. Auto lim lak Karlovac
2. KK Veterani Sisak
3. Veterani Županja
4. VKK Zagreb

Zadnje novosti
Ostale novosti