Naslovnica Najave Najave za utorak, 16. travnja

Najave za utorak, 16. travnja

SISAK – 42. županijsko natjecanja učenika i učenica osnovnih škola Sisačko – moslavačke županije  „SIGURNO U PROMETU“ će se održati: 16. travnja 2019. godine s početkom u 9:00 sati u AUTOKLUBU SISAK.

SISAK – Dan otvorenih vrata u Osnovnoj školi Ivana Kukuljevića Sisak bit će u utorak, 16. travnja, 

U 17.00 sati počinje prigodni program za prvašiće koji ove godine kreću u prvi razred.

Pozvani su roditelji i djeca da dođu u školu kako bi upoznali djelatnike i prostor škole u kojem će provesti svoje prve školske dane.

Pripremljen je zanimljiv i raznolik program.

SISAK – Roditelji, srednjoškolci, prosvjetni i zdravstveni djelatnici te ostale zainteresirani građani pozvani su na javnu tribinu pod nazivom „Druga prilika-zaštita zdravlja od infekcije i bolesti uzrokovane HPV-om“, koja će se održati u utorak, 16. travnja u hotelu Panonija u Sisku s početkom u 17 sati u organizaciji Zavoda za javno zdravstvo Sisačko moslavačke županije.

Hrvatski zavod za javno zdravstvo je osigurao besplatno cijepljenje srednjoškolaca protiv HPV-a do kraja lipnja i tim je povodom udruga “Sve za nju” uz podršku Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo pokrenula kampanju „Druga prilika“ kako bi roditelji ponovo razmotrili cijepljenje djece koja nisu cijepljena u osnovnoj školi.

Komentirajte