2 C
Sisak
Srijeda, 27 listopada, 2021

Tigrići treći na 20. Opatija Cupu

- Marketing-spot_imgspot_img

U subotu 23.03.2019. sportsku dvoranu Marino Cvetković  u Opatiji napunilo je 478 natjecatelja među kojima su nastupali i tigrići iz Karate kluba Tigar Sisak: Lara Pahić, Vanja Šabić, Nela Smiljanić, Karla, Lana i Nikolina Golomboš, Lucija Bunjevac, Ema Kardaš, Tia Škljac, David Makar, Fran Crnolatac, Tin Glavinić, Roko Dumbović, Milsav Plesivčak i Luka Stefano Ciprić.

Fran Crnolatac natjecao se u kategoriji cicibana open gdje je osvojio srebrnu medalju te se okušao u starijoj kategoriji mlađih učenika gdje je nakon tri izvrsna meča osvojio brončanu medalju.

Karla Golomboš natjecala se u kategoriji mlađih učenica gdje je pomela konkurenciju sve do samog finala, u finalu je ipak poražena od protivnice iz Zagreba te osvaja srebrnu medalju.

Tin Glavinić nije imao ravnog protivnika u kategoriji mlađih učenika te je osvojio zlatnu medalju.

David Makar natjecao se u kategoriji mlađih učenika open i starijoj kategoriji učenika. Makar je u kategoriji mlađih učenika osvojio srebrno odličje, a u starijoj kategoriji odvažno pobijedio sve protivnike i osvojio zlatnu medalju.

Nela Smiljanić natjecala se u kategoriji učenica gdje se ovoga puta nije uspjela izboriti za odličje.

Lara Pahić i Vanja Šabić natjecale su se u kategoriji učenica open. Pahić je sjajnim pobjedama došla do finala gdje je uzela srebrnu medalju. Šabić je u polufinalom meču zaustavljena od strane protivnice iz Slavonskog Broda, te u borbi za treće mjesto gubi od domaće protivnice. Šabić i Pahić svojim su izvedbama bez obzira na rezultat ugodno iznenadile svoju trenericu.

Lana Golomboš natjecala se u kategoriji mlađih kadetkinja do 55 kilograma gdje joj nije bilo ravne protivnice te je u finalu uzela zlato.

Mislav Plesivčak natjecao se u kategoriji mlađih kadeta iznad 57 kilograma gdje je krenuo oštro s pobjedama, ali u žestokoj konkurenciji se ipak nije uspio probiti do odličja.

Roko Dumbović u kategoriji kadeta do 52 kilograma osvaja veliko treće mjesto.

Luka Stefano Ciprić u kategoriji kadeta iznad 70 kilograma nije imao ravnog protivnika sve do same završnice gdje ipak osvaja srebro.

Nikolina Golomboš i Lucija Bunjevac natjecale su se u kategoriji kadetkinja iznad 54 kilograma gdje je Nikolina na svom dijelu liste pomela konkurenciju i uzela zlato, Lucija je pak bila zaustavljena na ulazu u finale, no bez obzira na to Bunjevac je izborila svoju broncu u repasažu.

Tia Škrljac natjecala se u kategoriji kadetkinja do 54 kilograma gdje osvaja brončanu medalju.

Ema Kardaš natjecala se u otvorenoj kategoriji juniorki gdje u oštroj konkurenciji ipak nije uspjela uzeti odličje.

Tigrići su se u Sisak vratili s 4 zlatne, 5 srebrnih i 4 brončane medalje te ukupno kao 3. od 48 klubova koji su nastupali na 20. Opatija Cup-u. Treneri Iva Dužić, Igor Lovreković i Mila Vlašić izrazito su zadovoljni radom svojih tigrića i ovim još jednim u nizu uspješnim vikendom, te su veoma ponosni na njih.

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti