Naslovnica Sport Ostali sportovi KSP Sisak nastupio na PH

KSP Sisak nastupio na PH

“Izuzetno nam je zadovoljstvo zahvaliti se Središnjem državnom uredu za šport što nam je odobrio sredstva za kolekcije kupaćih kostima za sve dobne kategorije te smo sa veseljem po prvi put opremljene u cijelosti.” – objavili su iz KSP Sisak.

Članice kluba sinkroniziranog plivanja Sisak nastupile su pod vodstvom trenerica Matee Đurić i Anje Alispahić na Prvenstvu Hrvatske u slobodnim rutinama održanom u Zagrebu 23. i 24. veljače.

” U najvećem broju do sada, naše plivačice nastupile su u svim dobnim kategorijama osim u seniorskoj. Najmlađe članice hrabro su odradile svoj prvi nastup u disciplini tim, a ovo je većini bio i prvi izlazak na natjecanje.
Mlađe juniorke nastupile su također u timu, ali i u disciplini duo koji su odradile i u starijoj kategoriji juniori. ” – javili su nam iz KSP Sisak,
zadovoljni ostvarenim rezultatima.

Rezultati:
Kadetkinje; TIM 6.mjesto
Mlađe juniorke; TIM 5.mjesto, DUO 8. mjesto
Juniorke; DUO 4.mjesto

Za KSP Sisak natjecale su se: Noa Kosić, Ema Matić, Marija Roksandić, Stella Martinović, Karla Prpić, Maja Crnobrnja, Marina Kapetanić, Jelena Stojanović, Marta Lipovac, Leona Vuksanović, Marta Gea Vuksanović, Anastazija Pereković i Anamarija Težački.

Komentirajte