Naslovnica Sport Ostali sportovi Tigrići odlični na Virovitica Openu

Tigrići odlični na Virovitica Openu

U subotu 02.03.2019. održan je karate turnir Virovitica Open u Virovitici na kojem je nastupalo 430 natjecatelja iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Slovenije, Mađarske, Egipta i Rumunjske. Za KK “Tigar” nastupali su Fran Crnolatac, Lana Flekač, David Makar, Tin Glavinić , Marta Rožanković, Dora Kirin, Paula Kovačević, Lara Pahić, Vanja Šabić i Andreas Glavaš.

Fran Crnolatac nastupao je u kategoriji cicibana gdje je osvojio zlatnu medalju.

Tin Glavinić nastupao je u kategoriji mlađih učenika gdje je u žestokoj konkurenciji zauzeo treće mjesto.

David Makar natjecao se u kategoriji mlađih učenika open gdje je osvojio treće mjesto. Makar se kasnije natjecao u starijoj kategoriji učenika gdje je svojim izvedbama pokazao kvalitetu uzevši najsjajnije odličje.

David, Tin i Fran natjecali su se u kategoriji mlađih učenika ekipno gdje su osvojili veliko drugo mjesto.

Andreas Glavaš prvi puta je nastupao u kategoriji seniora gdje je izgubivši od vukovarca osvojio brončanu medalju.

Lana Flekač, Paula Kovačević i Marta Rožanković nastupale su u kategoriji mlađih učenica.

Lana Flekač probila se do samog finala te osvojila srebro. Paula i Marta ovog puta nisu imale sportske sreće te nisu uzele odličje pojedinačno. Ekipno u kategoriji učenica Marta, Lana i Paula osvajaju srebrnu medalju.

Lara Pahić nastupala je u kategoriji učenica gdje je pomela konkurenciju do samog finala te je pobjedivši svoju sugrađanku osvojila zlato.

Dora Kirin nastupala je u kategoriji mlađih kadetkinja gdje odlučno osvojila broncu.

Vanja Šabić ovog puta nije uspjela izboriti meč za odličje , ali svakako valja istaknuti kako je Vanja odradila jako dobre izvedbe.

Tigrići su završili na trećem mjestu od 66 klubova na ljestvici rezultata osvojivši tri zlatne medalje, tri srebrne i četiri brončane medalje. “Tigrići” su još jednom pokazali da se naporan rad i trud isplati te su još jednom učinili svoju trenericu Ivu Dužić najponosnijom trenericom u dvorani.

Komentirajte