18.6 C
Sisak
Utorak, 28 rujna, 2021

Nastavljeno prvenstvo SMŽ u odbojci

- Marketing-spot_imgspot_img

Treći turnir Prvenstva SMŽ u mini odbojci održan je u Sunji, u nedjelju 17.02.2019. U prekrasnoj atmosferi dvorane u Sunji nastupilo sedam ekipa koje su odigrale osam utakmica na dva terena. Najviše uspjeha imala je ekipa OK Petrinja 1 koja je ponovno ostvarila maksimalne dvije pobjede te i dalje drži vodeću poziciju. Drugo mjesto pripada ekipi OK Sisak Viktorovac koja je na turniru ostvarila dvije pobjede uz jedan poraz. Treće mjesto drži OK Sunja koja je ostvarila jednu pobjedu i jedan poraz.

U nedjelju, 24.02.2019. u Glini održan je treći turnir Prvenstva SMŽ za mlađe kadetkinje. Najviše uspjeha na turniru sa maksimalne dvije pobjede imali su OK Glina i OK Sunja. OK Glina suvereno drži vrh tablice sa maksimalnih sedam pobjeda u dosadašnjem dijelu prvenstva. Izrazito dobrom igrom i vidljivim napretkom u igri OK Sunja se probila na drugo mjesto u ukupnom poretku. Treće mjesto drži OK Sisak 22. Lipanj sa istim brojem bodova kao OK Sunja, ali nešto lošijom set razlikom. Treba pohvaliti i ostale ekipe koje ulažu puno truda u radu sa igračicama ovog uzrasta. Sljedeći turnir na rasporedu je 23./24.03.2019. u Sisku.

Četvrti turnir Prvenstva SMŽ u mini odbojci održan je subotu 23.02.2019. u Lekeniku. Moramo pohvaliti naše najmlađe igračice koje ove prekrasne sportske događaje uljepšavaju konstantnim navijanjem od početka do kraja turnira. Osjećaji sreće i zadovoljstva preplavili su dvoranu u Lekeniku. Najviše uspjeha na turniru imala je OK Petrinja 1 sa maksimalne tri pobjede te već nakon ovog turnira praktički osigurala naslov Prvaka SMŽ. Čak četiri ekipe bore se za drugo i treće mjesto, OK Sisak Viktorovac, OK Glina, OK Sunja i OK Sisak 22. Lipanj. Posljednji turnir na rasporedu je 16./17.03.2019. u Petrinji kada ćemo znati ukupan poredak ekipa za sezonu 2018./2019.

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti