Naslovnica Vijesti Sisak Počelo je asfaltiranje Pakleničke ulice

Počelo je asfaltiranje Pakleničke ulice

Počelo je asfaltiranje Pakleničke ulice u Galdovu ove ulice, a radove čija je vrijednost 485 tisuća kuna s PDV-om izvode Ceste Sisak. 

“Temeljem traženja građana na sastanku Gradske četvrti Galdovo uočili smo njihov problem, izašli smo im u susret i danas asfaltiramo Pakleničku ulicu gdje ljudi žive već 70 godina, a Grad do sada još na žalost nije prepoznao njihove potrebe. U Galdovu su ostale još samo dvije ulice neasfaltirane, a to su Neretvanska i Skradinska. U desnom odvojku Pakleničke nismo bili u mogućnosti pristupiti radovima jer je vlasništvo Hrvatskih voda, ali želimo svakako s njima razgovarati da se i to riješi” – rekla je gradonačelnica Kristina Ikić Baniček prilikom obilaska radova.

Galdovčane uskoro očekuju i radovi na proširenju osnovne škole i izgradnji novog dječjeg vrtića.

-Nastojat ćemo napraviti dodatne četiri učionice kako bi se u toj školi uveo jednosmjenski rad. Sve je to dio našeg plana da na toj lokaciji u potpunosti zadovoljimo potrebe za predškolskim odgojem i osnovnoškolskim obrazovanjem, ne samo Gradske četvrti Galdovo nego i gravitirajućih naselja Topolovca i Budaševa – zaključila je gradonačelnica Ikić Baniček.

Komentirajte