2 C
Sisak
Utorak, 26 listopada, 2021

Održan 14. Sisak mali – Memorijal Miriana Vasilj

- Marketing-spot_imgspot_img

Na natjecanju za najmlađe plivače je nastupilo 15 klubova iz Hrvatske i BIH, ukupno 404 plivačica i plivača.

Natjecanje je održano prvog dana prosinca na Gradskim bazenima u Sisku, a natjecatelji su bili podijeljeni u tri starosne kategorije u muškoj i ženskoj konkurenciji. Kategorijama su obuhvaćene najmlađe starosne kategorije: početnici i mlađi kadeti.

PK Sisak Janaf na natjecanju je nastupio sa 52 plivača i plivačica.

Najviše se istaknula plivačica Marija Čop, koja je u kategoriji mlađih kadetkinja osvojila dvije medalje.

Zlatnu medalju osvojili je u disciplini 100 m prsno, dok je u disciplini 100 mješovito u istoj kategoriji osvojila 3. mjesto i brončanu medalju.

Ostali plivači popravljali su svoja najbolja vremena, ali ovoga puta to nije bilo dostatno za osvajanje nekog od prva tri mjesta.


Za PK Sisak Janaf plivali su: Mia Posavec, Katarina Tominac, Dora Dejanović, Izabela Gulan, Dunja Matić, Eva Mia Franić, Irma Petrović, Lana Milajčić, Ana Bobetko, Elena Bilušić, Andrea Šapina, Sara Balen, Lu Barbić, Tesa Debeljaković, Lea Breyer, Nika Trkulja, Marta Somić, Barbara Štibrić, Isabela Debeljaković, Elena Jovev, Marija Čop, Elena Rajković, Lana Rajković, Saša Borovnjak,Domagoj Pernar, Gabriel Vlahinić, Pavao Mužek, Noa Rebić, Jan Turković, Štefanio Dobrenić, Marko Petak, Filip Sekulić, Filip Čakširan, Luka Trkulja, Dominik Gregorek, Borna Kuruzović Devčić, Jura Princ, Vito Antolić, Nicolas Blažević, Mislav Lerotić, Leo Jurišić, Kristijan Starjački, Tin Bunarđija, Vanja Nikolić, Matej Weiss Bušić, Grga Novak, Martin Gaćeša, Matija Kraljević, Luka Roksandić, Matija Smernić, Ninko Perić, Leonardo Bjelovarac.
Treneri plivača na natjecanju bili su: Amela Botonjić, Hrvoje Petrović i Dejan Rukljač.

– Naše najveće natjecanje za najmanje plivače je i u svom 14. izdanju opravdalo očekivanja. Po dobrom starom običaju, bilo je svega, od prvih plivačkih zaveslaja na prvom natjecanju u životu, do odličnih, kvalitetnih, brzih i neizvjesnih utrka. Zahvaljujemo se svim prijateljima plivanja koji su kao i uvijek bili najveća i najglasnija potpora, kao i brojnim članovima našeg kluba koji su se nesebično odrekli slobodne subote i volontirajući pomogli da i ovo natjecanje prođe bez i najmanjih problema. Hvala i našem glavnom sponzoru (Janaf d.d.), kao i glavnom pokrovitelju natjecanja (INA d.d.) te pokrovitelju utrka štafeta (Dragor Lux iz Zagreba) čiji su poklon paketi izmamili osmjehe na lica članova tri pobjedničke štafete. Ističemo i dobru suradnju sa strukturama Grada Siska i ZSU Grada Siska, Sisačko-moslavačke županije,te ŠRC-a Sisak, na potpori u organizaciji ovog i drugih natjecanja koji nas iznova podsjete što su to iskonske sportske i životne vrijednosti. – priopćili su iz PK Sisak Janaf.

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti