Naslovnica Sport Ostali sportovi Ovog vikenda 14 medalja za karatistice i karatiste Kondure

Ovog vikenda 14 medalja za karatistice i karatiste Kondure

Dana 24.11.2018. godine karatisti “Kondure” nastupili su na turniru „14. Kup Svetog Nikole“ u Varaždinu, na kojem je nastupilo ukupno 455 natjecatelja iz 52 kluba i tri države.

Za klub su nastupili Klara Balog, Lea i Bartol Pavković, Martina Vrbanac, Niko Hobor i Franko Vujanić- Balog.

Karatisti su i ovaj put ostvarili odlične rezultate te je tako Lea Pavković u kategoriji kate cicibanke osvojila zlatnu medalju, kao i u borbama u kategoriji cicibane – 26, Franko Vujanić-Balog osvojio je u kategoriji kate cicibani open srebrnu medalju, a Martina Vrbanac je u borbama kadetkinje -54, osvojila brončanu medalju. Također su i ostali karatisti zabilježili kvalitetne nastupe ali su ovaj put medalje izostale.

Dana 25.11.2018. godine karatisti „Kondure“ nastupili su i na turniru „XVI. Zagreb karate fest“ u Zagrebu, u istom sastavu te su tamo ostvarili još bolje rezultate.

Lea Pavković je u kategoriji kate cicibanke open i kate mlađe učenice osvojila brončane medalje, Klara Balog u kategorijama kate mlađe kadetkinje open i kadetkinje open osvojila brončane medalje, Franko Vujanić-Blog osvojio je u kategoriji cibani open i mlađi učenici open brončane medalje, Niko Hobr u kategoriji kate mlađi kadeti osvojio je srebrnu medalju, Bartol Pavković u kategoriji mlađi učenici open osvojio je brončanu medalju, dok je Martina Vrbanac u kategoriji borbe kadetkinje – 54 osvojila srebrnu medalju.

Komentirajte