Naslovnica Najave Najave za srijedu, 7. studenog

Najave za srijedu, 7. studenog

SISAK – Gradonačelnica Kristina Ikić Baniček prisustvovat će otvorenju izložbe fotografija „60 godina Auto prometa Sisak“ koja će biti otvorena u srijedu, 7. studenoga 2018. u 11 sati u čekaonici Autobusnog kolodvora Sisak.

SISAK – Gradonačelnica Kristina Ikić Baniček sa suradnicima obići će u srijedu, 7. studenoga 2018. godine u 12 sati naselje Veliko Svinjičko gdje je izveden novi sloj asfalta kroz cijelo naselje. Duljina asfaltirane dionice je 3,4 km. Ugovorena vrijednost radova, koje su izvodile Ceste Sisak, iznosi 2.495.236,25 kn s PDV-om. Mjesto okupljanja je kod škole i Vatrogasnog doma.

SISAK – Konferencija za novinare Hrvatske narodne stranke-liberalnih demokrata Podružnice Sisak će se održati u srijedu, 07. studenog 2018. godine s početkom u 12:15 sati na križanju Galdovačke ulice i ulice Brezovičkog odreda. Tema konferencije je „deurbanizacija“ Gradske četvrti Galdovo uz osvrt na aktualnu
političku situaciju u gradu Sisku.

PETRINJA – Četvrto i pretposljednje od serije predavanja projekta “Obilježavanje 440. obljetnice Bitke kod Gvozdanskog” koje će se održati 7. studenoga u 18 h u prostorijama Interpretacijskog centra baštine Banovine, Gupčeva 31, Petrinja.

Predavanje “Utvrde petrinjskog kraja” održat će dipl.pov./dipl.arheol. Petar Sekulić, konzervator arheolog Hrvatskog restauratorskog zavoda.

SISAK – Misu zadušnicu za Franka Duffa, utemeljitelja Marijine legije, a povodom 38. obljetnice njegove smrti predvodit će, u srijedu, 7. studenog u 18 sati u bazilici Sv. Kvirina u Sisku, sisački biskup Vlado Košić.

Komentirajte