9 C
Sisak
Petak, 1 ožujka, 2024

SAMO DANAS -30% NA MAČKA U VREĆI! Na koje sve načine postajete žrtve marketinške zavjere?

Datum:

Marketing

Vaše zdravlje ne pristaje na kompromis!

 

Sigurna sam da se svakome od nas dogodilo da smo bili nasamareni i kupili “mačka u vreći” u zamjenu za ORIGINAL. Naše neznanje, nepažnja ili u najvećem slučaju neinformiranost su nas često doveli do takve situacije, no ne brinite, događa se i najboljima!

Kada govorimo o “mačku u vreći” podrazumijevamo kopije brandova odjeće, obuće, filmova, igrica i sličnih krivotvorina koje su nam svima vrlo dobro poznate.  Postoje oni kupci koji “mačka u vreći” kupuju svjesno i to je uredu.

No, šalu na stranu,  postoje i oni koji “mačka” kupuju ne znajući da ih netko pokušava prevariti te postaju žrtve neznanja koje gube svoj novac, ali i narušavaju svoje zdravlje.

Jeste li ikada kupili cipele koje ste obuli samo jednom i nikad više? Privukla nas je niska cijena? Atraktivan izgled? Na kraju Vas je čekala duuuga noć bolova umjesto da ste uživali u dobrom provodu?

Ista stvar se događa i s Vašim zubima! Nude Vam se “bijele plombe” po niskim cijenama izrađene od materijala koji uopće nije predviđen za to?  Proteza za 80 kn brzom dostavom? Svi znamo da za malo novca ne možemo očekivati visoku kvalitetu, no problem nastaje kada za Vašeg “mačka” date pozamašnu svotu novaca, a niste dobili ono što ste tražili! Kako naučiti živjeti s tim?

Sve više i više pacijenata dolazi u Stomatološku Polikliniku Breyer u potrazi za rješenjem kako bi spasili što se spasiti više ne može.

Najbolji primjer je ALL ON 4 terapija. Danas se na tržištu nudi sve i svašta, no što Vam se pakira pod ALL ON 4 ORIGINAL? Koja vrsta implantata se ugrađuje? Tko Vam ih ugrađuje? Imate li garanciju? Imate li implantološku knjižicu i znate li koju sigurnost ona pruža? Koliko se često i gdje osoblje koje Vam ugrađuje implantate educira? Da li je proteza fiksna?

Odgovore na ova i mnoga druga pitanja o ALL ON 4 ORIGINAL -u te koja je garancija kvalitete terapije u Stomatološkoj Poliklinici Breyer saznajte u našem sljedećem članku ili nas kontaktirajte OVDJE. Rado ćemo Vam pomoći!

 

Idući put, kada će Vam se nuditi “mačak u vreći”,  ZAPITAJTE SE! KOJA JE CIJENA VAŠEG ZDRAVLJA?

Autor: Marta Lovrić, Stomatološka Poliklinika Breyer

Promidžbeni tekst

 

 

 

 

 

Možda vas zanima...

Policija u pretrazi pronašla više komada oružja, eksploziva i streljiva

U četvrtak, 4. siječnja, na području Petrinje, temeljem naloga...

U prometnoj nesreći teže ozlijeđene dvije maloljetne osobe

Jučer, 4. siječnja, oko 15.15 sati, na kutinskom području...

Krađa suhomesnatih proizvoda na novljanskom području

Traga se za nepoznatim počiniteljem koji je u razdoblju...