6 C
Sisak
Utorak, 21 ožujka, 2023

KK Veterani Sisak viceprvaci turnira u Italiji

- Marketing-spot_imgspot_img

Na turniru je nastupilo ukupno 15 ekipa iz Europe i Australije. Osim što su osvojili 2. mjesto na turniru, član sisačke ekipe Bobo Šimić primio je nagradu za MVP turnira.

Košarkaški veterani Siska i ove godine nastupili su na veteranskom košarkaškom turniru u talijanskom gradiću Alassio koji se održao od 20. do 23. rujna.

– U grupnom dijelu natjecanja izborili smo pobjede protiv ekipe iz Belgije (70:25) i ekipe iz Estonije (59:34), a poraženi smo od ekipe iz Slovenije (48:39), čime smo izborili plasman u polufinale turnira. U dvoboju za finale pobijedili smo ekipu iz Australije 58:48, a u toj se utakmici posebno istakao Roman Senčar pogodivši 3 trice u posljednjoj četvrtini.
U finalnoj utakmici protiv ekipe iz Litve poraženi smo rezultatom 62:50. Osim što smo osvojili 2. mjesto na turniru, naš igrač Bobo Šimić primio je nagradu za MVP turnira. Želimo se zahvaliti svima koji su nam pomogli u ostvarenju ovog vrijednog rezultata i dostojnog prezentiranja sisačke i hrvatske košarke. – opisali su svoj nastup u Italiji članovi KK Veterani Sisak, koji se redovito sa sličnih sportskih događaja vraćaju kući s nekim od osvojenih odličja.

Za Sisak su nastupili: Dinko Bokulić, Zoran Gulin, Siniša Ivšić, Bobo Šimić, Mario Janković, Krešimir Gregurić, Tomislav Novosel i Roman Senčar.

Rezultati ostvareni na turniru u Alassiu:
Sisak – Team Belgium 70:25
Sisak – Kuldkroon Estonija 59:34
Sisak – Domžale Slovenija 39:48
Sisak – Grumpy Old Bears Sidney Australija 58:48
Sisak – KSK Kaunas Litva 50:62

Zadnje novosti
Ostale novosti