16.9 C
Sisak
Utorak, 19 listopada, 2021

U Sisku o novoj strategiji Svjetske Banke

- Marketing-spot_imgspot_img

Grupacija Svjetske banke započela je s pripremama na izradi Strategije partnerstva s Republikom Hrvatskom za razdoblje 2019. – 2023. te želi čuti stavove različitih dionika – predstavnika lokalne i regionalne vlasti, javnih institucija te poslovnog, akademskog i civilnog sektora. U tu svrhu u suradnji s ODRAZ-om organizira regionalne rasprave koje će se održati u nekoliko hrvatskih gradova. Prve dvije rasprave održat će se u Slavonskom Brodu i Sisku, a iste ovakve rasprave ove će jeseni biti organizirane u Zagrebu, Kninu i Splitu.

Tom prigodom bit će ukratko predstavljena uloga i trenutni program Banke u Hrvatskoj te dosadašnja promišljanja o budućem djelovanju, temeljem analiza i savjetovanja koja su do sada provedena. U raspravi će sudjelovati i Elisabetta Capannelli, voditeljica Ureda Svjetske banke za Hrvatsku i Sloveniju te Josip Funda, viši ekonomist za Hrvatsku.

Pozivamo vas da nam se pridružite i medijski popratite raspravu o prijedlozima za novu Strategiju Svjetske Banke u Sisku, u utorak, 4. rujna 2018., koja će se održati u prostoru Gradske uprave, Rimska 26.

Razgovor će se odvijati po sljedećem programu:

· 10.00 – 12.30 Civilni i akademski sektor

· 13.00 – 15.00 Javni sektor

· 15.30 – 17.00 Poslovni sektor

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti