Naslovnica Sport Nogomet Segesta na pripreme s novim trenerom

Segesta na pripreme s novim trenerom

U prostorijama Segeste prošli je tjedan potpisan ugovor s novim trenerom Domagojem Kosićem. Staru Damu će ubuduće voditi bivši igrač više hrvatskih, ali i inozemnih klubova od kojih se o najviše ističu Dinamo, Zagreb, Šibenik, Slaven Belupo, Hrvatski Dragovoljac, Inter te izraelski Maccabi iz Tel Aviva i azerbajdžanski Olimpic iz Bakua.

Također je nastupao za više dobnih kategorija hrvatskih mladih reprezentacija. U mladoj reprezentaciji do 19 godina nastupio na kvalifikacijama za europsko prvenstvo 1994. godine i u mladoj reprezentaciji do 21 godine nastupio na kvalifikacijama za europska prvenstva 1996. i 1998. godine.

Kosić je po povratku sa trenerskog angažmana u Kanadi usprkos brojnim ponudama odabrao Segestu zbog izazova da vrati klub tamo gdje i pripada, a to je za početak u 3. ligu.

Pomoćni trener biti će Dario Večerić.

Predsjednik HNK Segeste Marko Medarić je izrazio ogromno zadovoljstvo što je suradnja s trenerom Kosićem dogovorena.

Ovoga tjedna HNK Segesta Sisak započela je pripreme za sezonu 2018/2019.

Na prozivci su bili slijedeći igrači:
Lovrić, Vranić, Sertić, Hrnčević, Moštak, Handanović, Poljak, Skender, Đurić, Butković, Pupić, Žužić, Galonja, Mladić, Belinić, Klečić, Aleksić, Brčić, Grgić, Babić, Didara, Šakić.
Opravdano odsutni bili su Alapić, Križe, Garba i Malbašić.

Nakon prozivke i obraćanja igračima direktora kluba Buinca i trenera Kosića, na glavnom stadionu odrađen je i prvi trening.

U četvrtak je iz HNS-a stigla informacija kako će Segesta iduće godine nastupati u 4. ligi.

Komentirajte