Naslovnica Vijesti Sisak Besplatna obuka plivanja za mlade Siščane

Besplatna obuka plivanja za mlade Siščane

swimming-1920-1080-wallpaper

Plivački klub Sisak Janaf uz potporu Središnjeg državnog ureda za šport upisuje polaznike u dobi od 5 do 12 godina u „Programe obuke plivanja, te njihovo uključivanje u natjecateljske ili rekreativne skupine Kluba“.

Početak uključivanja djeteta u plivanje kao sportsku aktivnost podrazumijeva upis djeteta u programe obuke plivanja. Tek nakon uspješno provedene obuke, dijete se priključuje programu škole plivanja Plivačkog kluba Sisak Janaf.

Kako bi programi obuke bili što djelotvorniji i kvalitetniji, svi započinju testiranjem i odabirom djece, te stvaranjem skupina od 10 do 15 polaznika sličnih sposobnosti. Glavni čimbenici u stvaranju takvih skupina jesu dob i razina motoričkih znanja i sposobnosti.

Program, ovisno o dobi djece, sastoji se od 16-20 sati rada u plitkom bazenu. Kako bi se olakšao boravak i kretanje u vodi, ali ga i učinio zanimljivijim, djeca tijekom obuke koriste razna pomagala; plivačke daske, gumene trake, kolute za napuhavanje, obruče…

Programe provode kvalificirani treneri Plivačkog kluba Sisak Janaf, odreda diplomirani kineziolozi, a za uspjeh jamčimo dvadesetdvogodišnjim iskustvom.

Programi su besplatni.

Informacije i prijave na e-mail: sportsko.plivacki.klub@pk-sisak.hr ili na brojeve telefona:

095 408 2122, trener Marko
095 408 2123, trener Hrvoje
095 408 2121, tajnik PK Sisak Janaf

Komentirajte