6 C
Sisak
Nedjelja, 28 studenoga, 2021

3×3 BASKET TOUR u subotu u Sisku

- Marketing-spot_imgspot_img

3×3 BASKET TOUR će se tradicionalno održati u Sisku, u subotu, 23. lipnja, na Korzu od 17 do 21 sat.

3×3 košarkaška turneja BASKET TOUR i ove će sezone pohoditi atraktivne lokacije brojnih hrvatskih gradova u periodu od svibnja do srpnja, i to po prvi puta od kada je 3×3 košarka prošloga ljeta uključena u program Olimpijskih Igara (od Tokija 2020). Međunarodna košarkaška organizacija FIBA uočila je veliki potencijal 3×3 košarke, te od početka pokretanja 3×3 projekta imala jasnu i ambicioznu viziju njenog razvoja. Od prvog službenog eventa 2010 na Olimpijskim igrama mladih, ovaj najpopularniji urbani sport na svijetu plijenio je veliku pažnju publike i igrača jer se može igrati na raznim atraktivnim lokacijama, a vrlo je dinamičan i zabavan za igranje i gledanje.

Basket Tour turniri igrati će se u svakom od gradova domaćina u 4 dobne kategorije (U13, U15, U18, SENIORI), a sve informacije i besplatne prijave nalaze se na službenoj web stranici projekta www.basket-tour.com.

Osim 3×3 natjecanja igrači, ali i prisutna publika, će moći sudjelovati u prigodnim natjecanjima karakterističnim za ovakva događanja, a to su trice, zakucavanja i poligoni za najmlađe.

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti