19 C
Sisak
Nedjelja, 5 svibnja, 2024

Katarina Knežić u Rijeci popravila osobne rekorde

Datum:

Marketing

Završno, 5. kolo lige za osobe s invaliditetom održano je 26. svibnja u Fužinama. Domaćin kola je bio SKOI “PARAOLIMPIJAC” iz Rijeke u kojem gađa proslavljeni hrvatski paraolimpijac Rudolf Petrović.
Za SKOI “Centar” iz Siska nastupili su Drago Števinović, u disciplini P-1, Katarina Knežić, u disciplinama R-4 i R-5, te Tihomir Ilijević u gađanju pištoljem u kategoriji SH-0. Na žalost, zbog zdravstvenih problema na posljednjem kolu nije bilo Marijana Škledara, ali ni izostanak sa posljednjeg kola nije ga odvojio od već ranije osvojene medalje u disciplini R-4.
Iako u svojoj drugoj sezoni nije bila među osvajačima medalja, Katarina Knežić je u ovom kolu u obje discipline postigla osobne rekorde. U disciplini R-4 (stojeći stav) pogodila je 609,3 kruga. Sa ukupno 6 bodova osvojila je 4. mjesto u ligi. U disciplini R-5 (ležeći stav) pogodila je 608 krugova, a ukupno je završila na 5. mjestu.
Drago Števinović u disciplini P-1 (pištolj) pogodio je 509 krugova. Jedan od najlošijih rezultata sezone nije utjecao da sa 17 osvojenih bodova osvoji svoju prvu medalju u gađanju zračnim pištoljem.
Ilijević je također malo podbacio u posljednjem kolu, sa 515 pogođenih krugova osvojio je drugo mjesto u kolu i treće ukupno.
– Iako su nas zdravstveni i privatni problemi gotovo prepolovili, očekujemo da će se u sljedećem mjesecu stanje popraviti i da ćemo na državnom prvenstvu koje će se održati 30.06 i 01.07. u Zagrebu biti spremniji i za naš klub osvajati nove medalje, a ne bi bilo loše ni pogoditi koju normu za ulazak u reprezentaciju. – rekao je trener Tihomir Ilijević.

- Marketing -

Možda vas zanima...

Glina ima predstavnike na županijskoj završnici najvećeg malonogometnog turnira u Europi

Turniri najvećeg malonogometnog turnira u Europi, Coca-Cola Cupa, započeli...

Sedam odličja za kickboxere „Croatie“ na Glina openu 2024.

Pod pokroviteljstvom Hrvatskog kickboxing saveza i organizaciji KBK „GLINA“...

Uspješan vikend za sisačke atletičare i atletičarke

Iza sisačkih atletičarki i atletičara je jedan izuzetno uspješan...

Noa Baiutti osvojio zlato u kickboxingu

27. travnja 2024. u Glini je održan tradicionalni Glina...