6 C
Sisak
Utorak, 21 ožujka, 2023

Veterani Siska osvojili 8. Kompin turnir

- Marketing-spot_imgspot_img

Siščani  su u finalu pobijedili Karlovčane s 49:32. U natjecanju u “tricama” zasluženo je slavio veteran iz Županje Dinko Spahija.

U subotu, 7. travnja održan je 8. memorijalni veteranski košarkaški turnir Ivica Tomljenović – Kompa na kojem je ekipa Siska osvojila 1. mjesto, pobijedivši u finalu ekipu Lenovo Karlovac rezultatom 49:32.

Nakon što su sve ekipe u turnirskom dijelu odigrale po dvije utakmice, u kojem je ekipa Lenovo Karlovac jedina ostvarila po dvije pobjede i pri tom pobijedila ekipu Siska 43:41, stvorio se krug od tri ekipe sa po jednom pobjedom. O drugom finalistu odlučivala je međusobna koš-razlika između ekipa Siska, Županje i Zagreba, a kako je ekipa Siska imala najbolju koš-razliku zasluženo se našla u finalu.

U finalnoj utakmici neizvjesnost je trajala prve dvije četvrtine, a onda su Siščani u trećoj napravili razliku od 9 koševa koje su do kraja povećali na konačnih 49:32. Za Veterane Siska nastupili su: Senčar, Medur, Sredić, Petričević, Ivšić, Adamović, Novosel, Štajdohar, Janković, Radić i Gulan.

REZULTATI TURNIRA:
Zagreb – Trebnje (Slovenija) 48:31
Veterani Sisak – Lenovo Karlovac 41:43
Zagreb – Županja 42:51
Veterani Sisak – Trebnje (Slovenija) 53:24
Županja – Lenovo Karlovac 49:54

Finale: Veterani Sisak – Lenovo Karlovac 49:32

U natjecanju u “tricama” zasluženo je slavio veteran iz Županje Dinko Spahija.

– Zahvaljujemo se svim sudionicima, našim prijateljima koji su i ove godine obilježili prerani odlazak našeg prijatelja, košarkaša i trenera Kompe. Također hvala svima koji su pomogli u organizaciji i održavanju osmog po redu veteranskog košarkaškog turnira. – priopćili su iz KK Veterani Sisak.

Zadnje novosti
Ostale novosti