6 C
Sisak
Subota, 27 studenoga, 2021

Za Svjetski dan kazališta u Sisak stiže “Nora – trenutak pobune”,

- Marketing-spot_imgspot_img

Za Svjetski dan kazališta, 27.3.2018. godine u Sisak stiže Kazalište Knap i UO Tragači s predstavom “Nora – trenutak pobune”, drama s elementima odličnog humora.

Predstava će se održati u utorak, 27.3.2018. godine u 20 sati u Domu kulture Sisak. U predstavi glume Zijad Gračić, Jelena Hadži Manev i Mladen Kovačić.

Predstava Nora – trenutak pobune odvija se po principu „kazališta u kazalištu“, prateći proces proba predstave Nora – lutkina kuća prema originalnom dramskom djelu Henrika Ibsena. Na probama sudjeluju mladi redatelj s vrlo nadobudnim konceptom, neiskusna glumica zaposlena samo radi uloge Nore te njezin stariji kolega, dugogodišnji član ansambla koji igra Norinog muža Torvalda. Uz to što će gledatelje podsjetiti na Ibsenovu Noru kao jedno od najvažnijih djela u povijesti dramske književnosti, ova predstava će prikazati tijek kazališnih proba te postaviti važna pitanja o mjestu Nore i o mjestu kazališta u današnjem društvu.

Cijena ulaznice 50 kuna, grupni posjet (10 i više karata) 40 kuna, studenti i umirovljenici 40 kuna.

Ulaznice su u prodaji na www.ulaznice.hr ili na blagajni Doma kulture Sisak radnim danom od 15 do 21 sat te vikendom sat vremena prije projekcije/programa.

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti