Naslovnica Najave Najave za subotu, 3. veljače

Najave za subotu, 3. veljače

SISAK – Proslava Dana posvećenog života održat će se u subotu 3. veljače u katedrali Uzvišenja sv. Križa u Sisku. Tom prigodom svečano misno slavlje u 11 sati predvodit će sisački biskup Vlado Košić.

SISAK – U subotu, 03. veljače, u Sisak, na bazen ŠRC-a, vaterpolo klubu Siscia dolaze gosti iz Osijeka. Utakmica 3. kola 1B vaterpolske lige za seniore odigrava se od 19 sati, a utakmice Prvenstva Hrvatske za mlađe kategorije svi zainteresirani mogu pogledati već od 16 sati na Gradskom bazenu u Sisku.

KUTINA – Predsjednica Županijske skupštine Sisačko-moslavačke županije Ivanka Roksandić u subotu, 3. veljače 2018. godine, s početkom u 9 sati i 30 minuta u dvorištu tradicijskog objekta Trem (Kutina, Radićeva 174) nazočiti središnjem programu skupa „Budućnost na rubu močvare“, koji, pod pokroviteljstvom Sisačko-moslavačke županije, organiziraju Ogranak Matice hrvatske u Kutini i Javna ustanova Park prirode Lonjsko polje. U ovoj će prigodi Ministarstvo zaštite okoliša RH objaviti ovogodišnju poruku Ramsarske konvecije „Vlažna staništa za održivu budućnost urbanih područja“, a bit će
održana i radionica „Njegovo savsko veličanstvo konj Hrvatski posavac“.

Komentirajte