Naslovnica Sport Ostali sportovi Uspjeh Tigrića na 27. Grand Prixu Samobor

Uspjeh Tigrića na 27. Grand Prixu Samobor

Ovaj vikend održan je 27. Grand Prix u Samoboru na kojem je nastupalo 1600 natjecatelja iz 20-ak zemalja od Francuske, Danske, Izraela do Ukrajine i naših susjednih zemalja. Na ovoj velikoj karate manifestaciji na koju dolaze brojni reprezentativci, nastupali su i mladi članovi Karate kluba Tigar iz Siska.

U petak 12.01.2018. nastupali su kadeti; Lucija Bunjevac, Ema Kardaš i Luka Stefano Ciprić. Lucija i Ema nastupale su u kategoriji kadetkinja -55 kilograma. Ema Kardaš je pobijedila prvo kolo, no u drugom kolu je izgubila od nesto iskusnije protivnice koja ju na kraju nije uspjela povući u borbu za treće mjesto. Lucija je u prvom kolu već imala oštru protivnicu te ovoga puta nije uspjela uzeti medalju. Luka Stefano prvo kolo je odradio s lakoćom , ali već u drugom kolu je zaustavljen od strane jačeg protivnika, te je i Luka ovog puta ostao bez medalje.

U nedjelju 14.01.2018. nastupali su u jutarnjim satima prema rasporedu kataši Vanja Šabić i Andreas Glavaš koji su u svojim kategorijama imali po 40 natjecatelja. Vanja Šabić u kategoriji učenica nije uspjela doći do medalje kao ni Andreas u kategoriji juniora.

U popodnevnim satima prema rasporedu nastupale su Lana Golomboš, Tia Škrljac i Nikolina Golomboš. Lana Golomboš u kategoriji učenica -44 kilograma izvrsnim borbama stiže do polufinala, nije se uspjela probiti do finala, ali je uzela broncu. Tia Škrljac u kategoriji mlađih kadetkinja -40 kilograma nije posustalaja sve do polufinala, nažalost u polufinalu nije pobijedila te zauzela treće mjesto. Nikolina Golomboš počistila je kategoriju mlađih kadetkinja -54 kilograma i zablistala na samom tronu sa zlatom oko vrata.

Komentirajte