Naslovnica Vijesti SMŽ Ivan Nekvapil i dalje na čelu županijskog HNS-a

Ivan Nekvapil i dalje na čelu županijskog HNS-a

Ivan Nekvapil dobio je povjerenje članstva da još četiri godine vodi županijski ogranak Hrvatske narodne stranke Sisačko-moslavačke županije. Unutarstranački izbori provedeni su u nedjelju, 26. studenoga.

Renata Bačurin iz Lekenika i Robert Grabundžija iz Sunje su odabrani za potpredsjednike, a Nenad Radošević iz Petrinje za tajnika ogranka.

U predsjedništvo županijske organizacije HNS-a izabrani su:
Adelina Ivković i Svetozar Krotin iz Siska, Elvis Kalcina iz Novske, Anita Kolarec iz Dvora, Nenad Radošević i Ana Vukšić Radošević iz Petrinje, Mićo Sekulić iz Sunje, Slavko Snovak iz Kutine i Vlado Tomljanović iz Lekenika.

U Središnji odbor, najviše političko i programsko tijelo HNS-a izabrani su: Renata Bačurin, Elvis Kalcina i Nenad Radošević.

Izabrani su članovi i za druga tijela HNS-a.

„Ovim izborima uvažena je potreba okupljanja. U vodstvu su sada predstavnici iz gotovo svih dijelova naše županije. Uvaženi su i rezulati pojedinih podružnica na lokalnim izborima-najuspješniji su dobili priliku prenijeti modele uspješnosti na županiju. Izgradnja stabilnog HNS-a usmjerenog na zajedništvo i rezultate koji će stanovnicima županije osigurati kavlitetniji  život i razvoj sredina naš je prioritet. Od svih nas očekujem aktivan i kvalitetan rad na terenu s naglaskom na neposrednost i pristupačnost.“- rekao je Ivan Nekvapil u govoru nakon provedenih izbora.

Komentirajte