Naslovnica Sport Ostali sportovi Novi uspjesi za KBK „Dragon & Sokol“ Sisak

Novi uspjesi za KBK „Dragon & Sokol“ Sisak

Proteklog vikenda je u Topuskom u organizaciji KBK „Tigar“ Karlovac održan Otvoreni kup „Topusko Open 2017“ pri HRVATSKOM KICKBOXING SAVEZU. Nastupilo je oko 280 natjecatelja iz  32 kluba i 3 države u disciplinama POINT FIGHTING, LIGHT CONTACT I KICK LIGHT.

KBK „Dragon & Sokol“ Sisak nastupio je u disciplini Point fighting i light contact  s 2 natjecatelja koji  su osvojili četiri zlatne medalje, te pehar za najuspješniju djevojčicu.

Point fighting
Kira Cvetnić, učenica do 22 kg. zlatna medalja
Kira Cvetnić, učenica do 25 kg. zlatna medalja
Kira Cvetnić, učenica do 28 kg. zlatna medalja

Light contact
Pero Pratljačić, stariji kadet do 57 kg. zlatna medalja

Kira Cvetnić, dobna uzrast djevojčica, nastupila je u tri težinske kategorije do 22 kg, do 25 kg i do 28 kg i u sve tri kategorije uvjerljivo i dominantno pobijedila svoje protivnice te tako osvojila tri zlatne medalje, kao i pehar za najuspješniju djevojčicu. Mora se napomenuti da, iako je Kira imala borbu za borbom, apsolutnom dominacijom i lakoćom odnosila je pobjede. Kira je djevojčica koja trenira kickboxing godinu dana, a svojim nadprosječnim rezultatima dokazuje da je izuzetno talentirana za ovaj sport.  

Pero Pratljačić, dobna uzrast stariji kadet, nastupio je u težinskoj kategoriji do 57 kg i dominantno pobijedio, te osvojio zlatnu medalju. Pero je mladi Sunjanin koji trenira četiri godine u ispostavi kluba u OŠ Sunja, a u zadnje vrijeme postiže izuzetne rezultate, osvajajući zlatne medalje.

Komentirajte