11 C
Sisak
Petak, 19 travnja, 2024

JAK-ovci uspješni u Čakovcu

Datum:

Marketing

Jedno prvo mjesto i još par osvojenih plasmana među prva tri kod limača i limačica, s nizom osobnih rekorda – to je sažetak nedavnog nastupa članova Jasenovačkog atletskog kluba u 6. kolu HALS-a za sve kategorije.


– Na natjecanju u Čakovcu nastupili smo u velikom broju, sa 16 predstavnika, od toga čak 11 najmlađih (limača i limačica). Prvo mjesto osvojio je Mihael Prelesnik kod limača na 600m (osobni rekord), a Borna Škariot i Bartol Vidaković osvojili su peto i šesto mjesto u istoj utrci.
U bacanju vortexa Viktor Barešić osvojio je 3. mjesto (uz osobni rekord) dok je Filip Škariot bio osmi. Blizu osobnih rekorda bila je Lana Radulović (10. u skoku u dalj i na 60m). Osobne rekorde postigle su Veronika Đilas u bacanju vortexa (čak za 4,5 metra), Matea Rajić i Ljupka Šepović (koje su ujedno bile treće u svojima godištima na utrkama na 600m). Mlađe kadete predstavljao je Jurica Movrić – osvojio je 5. mjesto u skoku u dalj (osobni rekord), a Dorotea Rajić. Nika Barišić i Karla Glavinić bile su sedma, osma i deveta od 13 natjecateljica na 600m kod mlađih kadetkinja – sve tri su poboljšale osobne rekorde.
Osobni rekord popravila je za više od 4 metra Petra Glavinić u bacanju vortexa, a Lucija Vidaković je uspješno nastupila po prvi puta u skoku u vis. Malo-pomalo ulazimo u formu, pa se nadam da će idući rezultati biti još bolji – izvijestio je trener AK JAK Jasenovac Neven Šepović.

Možda vas zanima...

RUKOMET: Momčad U13 slavila protiv aktualnog prvaka države

Ovog je vikenda, u 4.kolu Lige za prvaka, momčad...

Rezultati 1. i 2. županijske nogometne lige

ŽNL - rezultati 19. kola Kolo Datum/vrijeme Mjesto Utakmica Rezultat Status   19 14.04.2024 17:00 Voloder NK Voloder -...

Uspješan nastup kickboxera sisačke Croatie na Prvenstvu Hrvatske u Zadru

U subotu, 6. travnja 2024. god., u sportskoj dvorani...

RUKOMET: U Sisak u subotu stiže ekipa Vidovca

23. kolo 1.HRL sjever u Sisak dovodi neugodnog protivnika,...